Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Imunitate forte
  6. /
  7. Institutul de Apicultura Propolis,...

Institutul de Apicultura Propolis, 30 capsule

Beneficii Institutul de Apicultura Propolis:contribuie la cresterea rezistentei generale a organismului;ajuta la mentinerea unui sistem imunitar sanatos;contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar prin stimularea factorilor imuni specifici si non-specifici;Se recomanda in:cresterea capacitatii naturale de aparare a organismului – imunitate scazuta sustinerea sanatatii sistemului imunitar prin stimularea organelor implicate in functia imunitararefacerea organismului in perioadele de convalescenta;cresterea rezistentei organismului fata de diferiti contaminanti.Ingrediente Institutul de Apicultura Propolis:Extract propolis standardizat, lactoza monohidrat, excipienti.Mod de utilizare Institutul de Apicultura Propolis:Adulti: 3 capsule/zi.Copii: 1 capsula/zi.Precautii / Atentionari Institutul de Apicultura Propolis:Se recomanda prudenta la persoane cu alergi la propolis sau cu intoleranta la lactoza.Produsul poate fi utilizat de vegetarieni.

Acest produs Institutul de Apicultura Propolis, 30 capsule din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

28.5 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Instrument pentru puncte negre #01, 1 bucata, Cupio
Vitamina D3 picaturi, 10ml, Natural Pharmaceuticals
Seminte de chia, 300g, Solaris
Rivadouce Crema dus hidratanta dermatologica, 500ml
Detartrant bio cu pulverizator fara parfum si fara alergeni, 500ml, Safe
Crema anti-age Enotime Complexe Global, 50ml, Codexial
Ulei de ricin organic presat la rece, 50ml, Nutrific
Pasta de dinti naturala pentru copii de la +6 luni cu zmeura organica, 50g, Jack N' Jill Kids
RESPILAC FREE SOLUTIE OFTALMICA 10ML
chevron-right-circle