Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Stomac sanatos, 63 caps, FARES

Beneficii Stomac Sanatos Fares:Contribuie la protecţia mucoasei gastriceAjută la eliminarea disconfortului digestivAjută la menţinerea integrităţii şi funcţionalităţii mucoasei gastrice şi la funcţionarea normală a stomaculuiCalmant gastric.Ingrediente:Flori de gălbenele (Calendulae flos); Frunze de pătlagină (Plantaginis folium); Iarba tâlharului (Mycelis muralis herba) 40 mg; Sunătoare (Hyperici herba);Isop (Hyssopi herba); Rădăcină de lemn dulce (Liquiritiae radix).Învelişul capsulei este pe bază de celuloză vegetală.Mod de administrare:Copii între 6-12 ani: 1 capsulă de 2 ori pe zi, cu 15 minute înaintea meselor principale.Copii peste 12 ani şi adulţi: 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu 15 minute înaintea meselor principale. Dacă este nevoie de un efect mai puternic se pot administra până la 6 capsule pe zi.Durata unei cure este de 6 săptămâni.Cura se poate relua la nevoie.Contraindicatii:Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.Femeile însărcinate şi mamele care alăptează pot lua câte 1 capsulă de 2-3 ori pe zi, timp de 4-6 săptămâni sau la nevoie.

Acest produs Stomac sanatos, 63 caps, FARES din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

29.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

SOLARIS Zahar brun nerafinat, 500g
TIS HEMOPLOP SUPOZITOARE CU PROPOLIS 10BUC
Dr. Balint ArtoWell Gel pentru articulatii, 100 ml
Rame ochelari de vedere barbati Carrera 8893 08A
Costum medical alb unisex, Model Activity - XS
Lotiune de corp, 250ml, Synergy Therm
Tensiometru de incheietura DRM-BPM60CH, Dr Mayer
Avene Cleanance Women Emulsie nuntatoare SPF 30 40ml
ENTEROLACTIS 12PLICURI
chevron-right-circle