Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Cosmo Ginseng siberian 500 mg, 30 caps

Beneficii Cosmo Ginseng siberian:ajuta la recuperarea dupa perioade de efort fizic sau intelectual sustinut;sursa rapida si eficienta de tonus muscular, pentru cresterea concentrarii si vitezei de reactie;ajuta la mentinerea echilibrului psihoafectiv;tonifiant si energizant;ajuta la cresterea eficientei si capacitatii de munca;imbunatateste oxigenarea celulelor, cu precadere la nivelul creierului;ajuta la cresterea gradului de concentrare si la claritate in gandire;protejeaza organismul impotriva afectiunilor ce au la baza starea de stres;favorizarea proceselor metabolice si reactiilor de detoxifiere;actiune hepatoprotectoare;mareste rezistenta organismului in fata infectiilor virale sau bacteriene.Ingrediente:Ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus)         100 mg - (extract superconcentrat 10:1 din radacina, echivalent a 1000 mg radacina)Mod de utilizare:Adulti: 1-3 tablete/zi

Acest produs Cosmo Ginseng siberian 500 mg, 30 caps din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

15.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Cana anticurgere cu manere si cioc silicon 6+, 210ml, Minut
HIPP LAPTE PRAF HA 1 COMBIOTIC 350G
Exfoliant de corp White Tea, 500ml, Sabon
Biscuiti cu cacao umpluti cu crema de vanilie fara zahar adaugat, 176g, Gerble Expert Dietetic
Ulei de dus UM, 1000 ml, Topicrem
Pestisori gumati cu Omega-3 si aroma cola, 36 jeleuri, Moller's
Berberina 500mg Doctors’ Prefered® Berberine Clinical Grade, 90 capsule, GNC
Cereale cu secara inele cu cacao Mind, 400g, Milzu
Sampon pentru par blond Blonde Life Brightening, 300ml, Joico
chevron-right-circle