Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Cosmo Laptisor de matca 1000 mg, 30 caps

Beneficii Laptisor de matca:Laptisorul de matca are efect tonic si energizant;Creste capacitatea de efort fizic si intelectual;Fortifica sistemul nervos si creste rezistenta la stres;Stimuleaza microcirculatia la nivelul creierului;Contribuie la buna functionare a inimii si a vaselor de sange;Laptisorul de matca ajuta la reglarea presiunii arteriale.Ingrediente:Laptisor de matca (2%10H2DA) 1000 mgPrecautii:Cereti acordul medicului in administrarea suplimentului alimentar Laptisor de matca, in cazul in care  sunteti insarcinata sau alaptati.Mod de administrare:1 capsula pe zi.

Acest produs Cosmo Laptisor de matca 1000 mg, 30 caps din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

25.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Napolitane fara gluten invelite in ciocolata,105g, Schar
L'Erbolario Gel de dus Shades of Dahlia, 250ml
Paine delicioasa fara gluten Premix, 1000g, Balviten
Coriolus MRL, 90 tablete, Mycology Research
SniZtop, 30 de comprimate masticabile, Pharmalink
Pensula ecologica in unghi pentru eyeliner, 1 bucata, So Eco
Toner de fata Purifying Tea-Trica Madagascar Centella, 210 ml, Skin1004
Rame ochelari de vedere copii Polarizen Clip-on CD19975 C4
Plasturi de hidrogel hranitori si hidratanti cu ceai verde, 5 perechi, Look At Me
chevron-right-circle