Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Cosmo 5 htp 100 mg, 60 caps

Beneficii 5-HTP:Reda echilibrul psihic si emotional;5 HTP este un adjuvant eficient in tratarea starilor depresive si anxioase;Combate stresul si mentine o stare mentala optima;Ajuta la reducerea irascibilitatii si a schimbarilor de comportament;Serotonina induce o stare de calm, siguranta de sine si relaxare;Contribuie la sanatatea generala prin reglarea somnului;Contribuie la diminuarea durerilor de cap si a crizelor migrenoase;Ingrediente:celuloză microcristalina (agent de încărcare), vitamina C (acid ascorbic), 5-HTP (L-5-hydroxytriptophan, extract hidroetanolic uscat 12:1 din semințe uscate de Griffonia simplicifolia), capsulă DR caps™ vegetală (hipromeloză, gumă gellan) cu eliberare întârziată, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), stearat de magneziu și dioxid de siliciu (antiaglomeranți).Precautii:Pentru administrarea de 5 HTP 100mg in caz de sarcina sau alaptare, solicitati avizul medicului. Este compatibil cu medicatia secundara.Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului.Mod de administrare:Adulti: 1-3 tablete de 5 HTP 100 mg – hidroxitriptofan in timpul meselor sau conform recomandarii medicului de specialitate.A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Acest produs Cosmo 5 htp 100 mg, 60 caps din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

45.8 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema antirid pentru zona ochilor, 20g, Gamarde
Apa de gura Revital Sensitive +Xylitol, 500 ml, Trisa
Vitella Versi 100 ml Benemedo
Crema Anti-Aging pentru uz zilnic, Spicule Tox Active Daily Cream, 40 ml, Trimay
Vopsea de par permanenta 8N Wheat Germ Blonde, 170 ml, Naturtint
Pasta de masline verzi cu Feta, fara gluten, 170 g, Lyrakis
Multivitamine Lichide pentru barbati cu 147 Ingrediente, 500 ml, Swedish Nutra
Ciocolata 54% cacao cu lapte, 70g, Razvan Idicel
Ulei esential integral de cimbru, 10ml, Bionovativ
chevron-right-circle