Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Cosmo Sirop vizual junior, 125 ml

Beneficii Vizual Junior:Sustine sanatatea ochilor;Ajuta la imbunatatirea acuitatii vizuale;Sustine integritatea structurala si functionala a retinei;Contribuie la imbunatatirea circulatiei periferice,inclusiv la nivelul ochilor, urechilor si a creierului;Silurul- “Iarba-de-ochi” stimuleaza si intareste vederea;Afinele au cea mai mare capacitate antioxidanta dintre toate fructele, cu un continut ridicat de Vitamina C, incetinesc pierderea vederii;Vitamina E contribuie la protejarea celulelor organismului impotriva stresului oxidativ;Luteina si zeaxantina intra in constitutia pigmentului macular care protejeaza retina impotriva radiatiilor luminoase nocive.Ingrediente:Suc de concentrat de afineExtract 25:1 din părți aeriene de Silur/Iarba-de-ochiExtract 25:1 din frunze de GinkgoVitamina EZincLuteinaZeaxantinaVitamina B2Vitamina APrecautii:Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului.Solicitati avizul medicului in caz de sarcina sau alaptare.Mod de administrare:de la 6 luni la 5 ani – 5ml (o lingurita) pe zi, dimineata, dupa masa;peste 5 ani – 10ml (2 lingurite) pe zi, dimineata, dupa masa.

Acest produs Cosmo Sirop vizual junior, 125 ml din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

19.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Probiotic Saccharomyces Boulardii, 16 capsule, Optibac
Urisan GR Urinary Tract, 10 comprimate, Sun Wave Pharma
Farmec Crema pete si pistrui Aloe Vera, 50ml
Rame ochelari de vedere dama Love Moschino MOL612 807
Tractopon Crema hidratanta dermoactiva cu uree 15%, 75ml
Apa de gura micelara Multi-Effect, 500ml, Lacalut
Prajitura proteica cu arom de red velvet, 61g, Legendary Foods
Ser anti-caderea parului Neoptide Expert, 2*50 ml, Ducray
BEPANTHEN 5% UNGUENT 30G
chevron-right-circle