Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Imunitate forte
  4. /
  5. Vitamine si suplimente copii
  6. /
  7. Cosmopharm Imunostim Junior Advanced...

Cosmopharm Imunostim Junior Advanced Kids Sirop, 125ml

Beneficii Cosmopharm Imunostim Junior Advanced Kids Sirop:AJUTA SISTEMUL IMUNITAR SI PREVINE IMBOLNAVIRILE. ANTIINFLAMATOR. ANTIVIRAL;Imunostim Junior este dovedit ca actioneaza ca stimul puternic pentru sistemul organismului de aparare impotriva bolilor;Completeaza si scurteaza tratamentele cu antibiotice in cazul infectiilor recidivante;Asigura aportul de substante bioactive necesare functiilor fiziologice cu rol imuno-protector;Favorizeaza adaptarea de la un sezon la altul, protejeaza organismul si ii creste rezistenta;Imunostim Junior are efect antiviral, antimicrobian si antibacterian, reduce substantial frecventa imbolnavirii cailor respiratorii,diminueaza disconfortul provocat de imbolnaviri, grabeste vindecarea si scurteaza perioada de convalescenta;Imunostim Junior actioneaza in prevenirea infectiilor urinare.ANTIINFLAMATOR SI ANTIINFECTIOS. PROTECTOR SI BIOTERAPIC LA PIELII:Imunostim Junior valorifica proprietatile antiinflamatoare si antireumatice ale plantelor;Este protector al cailor respiratorii;Eficient in inflamatia cronica a articulatiilor;Contribuie la prevenirea infectiilor de diverse tipuri si la reducerea intensitatii simptomelor acestora;Ajuta la tratarea infectiilor tractului uro-genital;Reduce durerile dentare si ajuta in tratamentul afectiunilor gingivale;Actioneaza asupra pielii reducand manifestarile inflamatoare;Imunostim Junior reduce inflamatia in cazul intepaturilor de insecte.UN CREIER SANATOS. APARAT CARDIO-VASCULAR PROTEJAT:Imunostim Junior ajuta la ameliorarea fobiilor si starilor depresive sau anxioase, este un tonic general in astenia de primavara.Indicatii:Infectii virale si bacteriene, cum sunt cele ale cailor respiratorii, uro-genitale etc.;Afectiuni ale aparatului locomotor: artrita, bursite, tendinite;Afectiuni dermatologice: dermatite, psoriazis, infectii fungice sau bacteriene, furuncule, micoze, acnee, intepaturi de insecte;Afectiunilor digestive si hepatice infectioase sau neinfectioase (gastrite, enterocolite, hepatite etc.).Ingrediente Cosmopharm Imunostim Junior Advanced Kids Sirop:Ingrediente active/10 mlExtract de soc negru 1400 mgExtract de tei 1400 mgMiere 800 mgExtract de acerola 172.8 mgVitamina C 43.20 mgSuc de lamaie 100 mgExtract de propolis 50 mgBromelaina 40 mgPapaina 40 mgMod de administrare Cosmopharm Imunostim Junior Advanced Kids Sirop:de la 6 luni la 5 ani – 5ml (o lingurita) pe zi, dimineata;peste 5 ani – 10ml (o lingura) pe zi, dimineata.Precautii / Atentionari Cosmopharm Imunostim Junior Advanced Kids Sirop:Cereti acordul medicului in administrarea suplimentului alimentar Imunostim Junior, in cazul in care copilul:Sufera de afectiuni autoimune;Este sub medicatie imunosupresoare.Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre componentele produsului.

Acest produs Cosmopharm Imunostim Junior Advanced Kids Sirop, 125ml din categoria Imunitate forte se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

25.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pachet Servetele umede Harmonie Aqua 0% plastic, 144 bucati, Pampers
Rame ochelari de vedere dama Aida Airi CH9027 C5
Crema pentru maini cu unt de shea Powdered, 150ml, L'Occitane
Ceai trei frati patati, 50g, AdNatura
Vopsea de par demi permanenta fara amoniac 6/45, 60ml, Londa Professional
Gainer proteine Serious Mass cu aroma de biscuiti si crema, 2.73kg, Optimum Nutrition
Ceai de melisa si lamaita bio, 30g, Lebensbaum
Sampon reparator cu musetel si amarant, 200ml, Rausch
Fasa elastica autoadeziva 6cm x 4m Peha-Haft, 1 bucata, Hartmann
chevron-right-circle