Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ashwagandha Rasayan, 100 tablete

Beneficii Ashwagandha Rasayan:Mentine tonusului general al organismului în condiții de suprasolicitare fizică și psihică sau în perioada de convalescență;Mentine naturale de autoapărare și refacere a organismului;Contribuie la relaxarea psihică, apariția și menținerea calității somnului, a capacității de concentrare și memorare;Are rol in revigorarea, regenerarea, tonifierea și menținerea nivelului de energie din organism.Ingrediente:Withania somnifera (Ginseng indian), pulbere de rădăcină – 300mg;Chlorophytum arundinaceum (Safed musli), pulbere de rădăcină – 100mg;Asparagus racemosus (Shatavari), pulbere de rădăcină – 50mg;Acacia arabica (Guma acacia – excipient) – 50mgMod de administrare:Copii peste 14 ani: câte o jumătate de tabletă de 3 ori pe zi;Adulţi: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi.Se administrează cu 30 minute înainte de masă, minim 1 lună, optim cure de 3 luni.

Acest produs Ashwagandha Rasayan, 100 tablete din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

65.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sun Wave Magnosun 30 capsule
TONIMER HIPERTONIC SPRAY NAZAL 125ML
Mebra Crema cu vitamina A, 45ml
Pansament Sorbalgon 5x5 cm, 10 bucati, Hartmann
Pudra compacta Celebrities 22, 9g, Eveline Cosmetics
Youth oil Imortele Divine, 15ml, L'Occitane
Sapun lichid pentru maini cu aroma de scortisoara, 400ml, Laiseven
L-Arginina Chemistry Labs, 125.4g, Beyond Raw
Stick pentru protectie solara SPF50+ PA++++, 22g, Abib
chevron-right-circle