Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Non Dolor, 30 ml

Beneficii Non Dolor:Stimuleaza circulația periferică a sângelui favorizând regenerarea celulară;Ofera o senzatie confortabila de cald la nivelul pielii, conducând la eliminarea disconfortului;Uleiurile esențiale din extractele vegetale au, de asemenea, acțiune antibacteriană și antifungică, prevenind infecțiile locale.Ingrediente /100 g:Mentha piperita (Mentă), extract din frunze – 5g;Gaultheria fragrantissima (Salcie de Himalaya), extract din frunze-5g;Pinus roxburghii (Pin indian ), extract din rezină – 5g;Eucalyptus globulus (Eucalipt albastru), extract din frunze – 5g;Cinnamomum camphora (Arborele de camfor), extract din frunze – 5g;Trachyspermum ammi ( Yavani), extract din semințe – 5g;Melaleuca leucodendron (Cajeput), extract din frunze – 5g;Petrolatum (Vaselina) – ad 100g.Mod de utilizare:Pentru uz extern! Se aplică unguentul pe zona afectată și se masează foarte ușor.A se evita contactul cu ochii, mucoasele și rănile deschise.La contactul accidental cu ochii se va clăti cu apă din abundență!

Acest produs Non Dolor, 30 ml din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

12.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ulei de Tea Tree, 10ml, Fares
Baby oil, 200 ml, Johnson's
SINOSUN 30 CAPSULE
KELLAGON 30 CAPSULE
Rivanol 0.1%, 100g, Vitalia
ProViotic HP, 10 tablete
Serum facial cu Acid Hyaluronic si Vitamina E, 30ml, Clara's New York
Crema pentru fata si ochi anti-age pentru barbati Maple, 50ml, Korres
Klimaktoplant H x 100 comprimate
chevron-right-circle