Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Hemoroplant, 50 tb

Beneficii Hemoroplant:susținerea procesului de refacere naturala a tesutului si venelor din zona ano-rectala;reducerea disconfortului datorat deformarii venelor varicoase rectale interne și externe;mentinerea unei flore intestinale echilibrate si a unui tranzit intestinal normal;regleaza consistenta scaunului si detoxifierea naturala a colonului;mentine functionarea normala a sistemului digestiv;sustinerea apetitul si absorbtia substantelor nutritive din tubul digestiv contribuind la mentinerea functiilor fiziologice ale ficatului si la sanatatea si vitalitatea intregului organismIngrediente:Ruscus aculeatus (Ghimpe padureț), pulbere de radacină – 100mg;Achillea millefolium (Coada șoricelului), pulbere din parți aeriene – 100mg;Terminalia chebula (Haritaki), pulbere de fructe – 100mg;Cassia fistula (Amaltas), pulbere de fructe – 50mg;Curcuma longa (Turmeric), pulbere de rizom – 50mg;Cichorium intybus (Cicoare), pulbere de radacină – 50mg;Acacia arabica (Guma acacia), agent încărcare – 50 mg;Mod de utilizare:Adulţi: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi, la o oră după masă.Cura durează cel puțin o lună și se poate repeta.

Acest produs Hemoroplant, 50 tb din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

20.5 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Scutece cu sistem inchis Super Plus, Small, 10 bucati, Seni
Lac de unghii Hybrid Fusion H3, 10.5ml, Andreia Professional
MORSA 110533 CIORAP TIP PANTALON COMPRESIE 20-30MMHG MARIME XL
Scutece Pants Girl Nr. 6, 15-25 kg, 60 bucati, Huggies
Periuta de dinti Daily White, 1 bucata, President
Rame ochelari de vedere unisex Ray-Ban RX7225 8260
Migdale fara gluten, 200g, Republica Bio
Sampon pentru par gras si mancarime Alphacedre, 200ml, Item
Rame ochelari de vedere unisex Aida Airi x ileana S. AS6403 C2
chevron-right-circle