Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Varicosalm, 100 tablete

Beneficii Varicosalm:Contribuie la restabilirea și menținerea elasticității, permeabilității și tonusului vascular;Sustine fluxul sanguin și funcționarea normală a venelor, capilarelor și vaselor limfatice, înlăturând senzația de oboseală, umflare și durere a picioarelor;Asigura protecția celulelor de stresul oxidativ și îmbătrânire vasculară prematură;Ajuta la atenuarea problemelor asociate venelor sanguine hemoroidale.Compozitie per tableta:Citrus aurantium (Portocal), extract din fructe (5:1) 200 mgVitis vinifera (Vita de vie), extract din samburi de struguri (5:1) 100 mgRuscus aculeatus (Ghimpe paduret), pulbere de rizom 100 mgCurcuma longa (Turmeric), pulbere de rizom 50 mgAcacia arabica (Guma acacia - excipient) 50 mgMod de administrare:Adulti: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi.Se administreaza cu 1/2 ora inainte de masa sau la o ora dupa masa. Se recomanda cure de 1-3 luni cu posibilitatea de repetare la nevoie.

Acest produs Varicosalm, 100 tablete din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

45.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Cardamom macinat, 50g, AdNatura
Sampon pentru stralucire, 250ml, Oro Di Luce
HYDRASMECT 20 PLICURI
Creion pentru definirea sprancenelor Brow Ultra Slim 04 Medium Brown Express Brow, 0.85g, Maybelline
DACIA PLANT Passiflora 60g, 60 comprimate
MEDTEX 3025 ORTEZA LOMBOSACRALA MARIMEA M/L
Ulei esential pur de morcov salbatic, 5ml, Ellemental
PURITO Defence Barrier Ph Gel de curatare, 150ml
ACM NOVOPHANE SAMPON CALMANT 200ML
chevron-right-circle