Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Imunitate forte
  4. /
  5. Digestie sanatoasa
  6. /
  7. Plasturi detoxifianti KINOKI NATURALIA...

Plasturi detoxifianti KINOKI NATURALIA DIET, 10 bucati

Ingrediente: Vitamina C, amidon de porumb, chitosan extras din carapace de crustacee, otet de bambus, pulbere de plante, otet de lemn dulce, ioni negativi, turmalina.Indicatii:-eficienti in detoxifierea generala si energizarea organismului.-imbunatatesc circulatia sanguina. -elimina oboseala piciorului si mirosul neplacut cauzat de transpiratia excesiva.-relaxeaza musculatura.-imbunatatesc somnul.-eficienti in echilibrarea imunitatii.Mod de folosire: Doar pentru uz extern.Se amplaseaza cataplasma in centrul benzii adezive, se apasa ferm si se lipeste cate un plasture pe fiecare talpa. Se aplica cu 1 ora inainte de culcare pe pielea curata si uscata si se mentine 8-12 ore.Programul de detoxifiere poate dura de la 4-5 zile pana la 30 de zile.Prezentare: Cutie cu 10 plasturi de dimensiuni 6cm x 8cm cataplasma si 10cm x 13cm banda adeziva.

Acest produs Plasturi detoxifianti KINOKI NATURALIA DIET, 10 bucati din categoria Imunitate forte se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Vopsea de par demi permanenta fara amoniac 2/0, 60ml, Londa Professional
SUPRADYN JUNIOR URSULETI GUMATI 30BUC
Crema pentru noapte cu Retionl si Rodie, 50ml, The conscious
Spray protectie solara pentru copii SPF 50+, 200 ml, A-Derma Protect
Gel puterea calului cu ardei iute, 500 ml
Papilocare gel vaginal, 7 canule cu doza unica * 5 ml
Painici fara gluten din ovaz integral cu branza, 180g, Nairn's
Crazy Vampire 365 de purtari 2 lentile/cutie
Rame ochelari de vedere dama Guess GU2926 089
chevron-right-circle