Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Stres stop x 30cps. VITACARE

Stres stop este recomandat in urmatoarele situatii : - depresie: induce calm, siguranta de sine, relaxare, încredere, dorinta si capacitate de comunicare, in depresia reactiva cauzata de un eveniment de viata traumatic, depresia endogena cauzata de dezechilibrele chimice la nivel cerebral, depresia bipolara sau tulburarea maniaco-depresiva, depresia post-partum si tulburarile afective de sezon (depresia de primavara, cauzata de schimbarea luminozitatii ambiante)imbunatateste calitatea somnuluireduce durata si frecventa episoadelor de apnee de somnstimuleaza memoria, sustine procesele de învatare, reduce durerile cronice de capBeneficii :calmeaza stresul si starile de iritabilitate nervoasa dar si este util in cazuri de insomnieare un efect sedativimbunatateste calitatea somnuluireduce durata si frecventa episoadelor de apnee de somstimuleaza memoria, sustine procesele de invatare, reduce durerile cronice de capCompozitie :Pulbere din extract de Sunatoare(Hypericum perforatum) 400mg5-HTP(Griffonia simplicifolia)10mgExcipienţi : amidon, silicagel micronizatMod de administrare :1 cps x2-3 /zi, timp de minim 3 luni

Acest produs Stres stop x 30cps. VITACARE din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

33.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ulei esential Ylang-Ylang, 10ml, Medara
Rame ochelari de vedere dama Polarizen 2313 C6
GNC Crom picolinat 200 mcg, 90 capsule
Vertikgo solutie orala, 50ml
SECOM LIVER BLEND 100 CAPSULE
Niquit+ step 1 x 7 plasturi antitutun
Pasta de dinti Perio Care, 75ml, Unident
AVENT Biberon Anticolici Clasic 260 ml SCF821/12
Solutie micelara hidratanta Hydrabio H2O, 100ml, Bioderma
chevron-right-circle