Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Cuplu si sex
  4. /
  5. Teste de sarcina
  6. /
  7. MINUT Test sarcina tip...

MINUT Test sarcina tip stilou

Mod de utilizare:Colecteaza urina intr-un vas curat si uscat.Introdu testul in vas pana la nivelul sagetilor indicatoare, timp de 15-20 secunde, apoi aseza-l pe o suprafata plana si uscata.Citeste rezultatul dupa 5 minute, dar nu-l interpreta mai tarziu de 10 minute.Testul poate fi facut in orice perioada a zilei.Daca rezultatul este invalid, repeta testul dupa 24 de ore. Nu desface testul inainte de a-l folosi. Nu-l lasa la indemana copiilor.Nivelul hormonului HCG poate fi depistat dupa 7 zile de la concepere, concentratia acestuia continuand sa creasca pana la 100 mlU/ml in prima zi a lipsei ciclului menstrual.Acest test poate detecta in urina concentratii mici de numai 20mlU/ml. Rezultatul testului trebuie corelat cu un control la medicul de specialitate.Precautii: Nu desface testul inainte de a-l folosi!Nu lasa la indemana copiilor!A se pastra la temperatura camerei (+18, +30° C).Citeste cu atentie prospectul inainte de utilizare

Acest produs MINUT Test sarcina tip stilou din categoria Cuplu si sex se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

6.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Quixx acute spray nazal hipertonic, 100 ml
Cana cu cioc de silicon Bonjour Paris Albastru, 250ml, Canpol babies
Lotiune tonica purifianta Hyseac, 250ml, Uriage
82225 Amortizor cauciuc pentru cadru 25mm
Genunchiera profesionala cu suport - S
Crema antiacneica matifianta, 50ml, Sebamed
Batiste nazale cu 2 straturi, 10 bucati, Don Pedro
Apa micelara cu efect de matifiere Skin Naturals, 400ml, Garnier
Discuri micelare demachiante cu extract de papaya si acid hialuronic, 20 bucati, Organic Shop
chevron-right-circle