Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Busuioc x 30 caps.

Beneficii:poate fi un important antitusiv, antibronsitic, antisepticpoate fi util ca si diuretic, analgezic, antiinflamator si febrifugpotenteaza puterea de dezintoxicare la nivelul ficatuluipoate reduce viteza de transformare a zaharurilor in grasimiintareste sistemul imunitar.Compozitie:Ulei esential de busuioc 50.00 mg.Excipienti: Lecitina 450.00 mg.Administrare:1 capsula x 3 capsule /zi, dupa mesele principale, timp de maxim 10 zile si recomandate a se administra inca 2 luni dupa indepartarea simptomelor acute.Atentie:Nu se administreaza copiilor sub 6 ani si femeilor insarcinate sau celor care alapteaza si in cazul hipersensibilitatii la unul dintre principiile active. Evitati asocierea cu alte suplimente alimentare ce contin uleiuri esentiale. Busuiocul contine cantitati non-neglijabile de vitamina K. De aceea, persoanele care urmeaza un tratament cu anticoagulante, trebuie sa fie atente la consumul de Busuioc. Este recomandat ca acesti pacienti sa ceara sfatul medicului pentru a cunoaste sursele alimentare de vitamina K astfel incat sa-si poata asigura un aport zilnic cat mai stabil. Recomandam si consult de specialitate inainte de a va autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungata. Efectele pozitive pot fi observate dupa minim 3-6 saptamani.

Acest produs Busuioc x 30 caps. din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

20.6 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema antirid pentru fata de noapte Age Specialist 65+, 50ml, L'Oreal Paris
BB Cream Beauty Vita Natural Ivory, 50ml, Tenzero
Crema nuantatoare Solare Triasorb SPF50+, 50ml, Avene
Dr PawPaw Balsam multifunctional, nuanta Orange, 10ml
BB Cream Medium, 30ml, BeBio
Vopsea de par demi permanenta fara amoniac 9/36, 60ml, Londa Professional
Fiole Intensiv Antimătreață
Zinc 25mg, 90 tablete, COS Laboratories
Crema pentru calcaie Silk Parasoftin, 50ml, Zdrovit
chevron-right-circle