Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Vitoral D spray pt copii 400UI, 25 ml

Beneficii Vitoral D spray pt copii 400UI:Administrarea de vitamin D3 este deosebit de importantă in primele faze ale dezvoltării copiilor, dar și adulților după perioade lungi de neexpunere la soare.Spray-ul conține si Xylitol, un îndulcitor blând cu dantura, găsit în formă naturală în diverse fructe, acesta contibuind la menținerea unei bune mineralizări a dinților.Vitoral D pentru copii NU CONȚINE ingrediente care pot cauza crampe.Gustul delicios de căpșuni este un alt beneficiu al produsului, fiind foarte bine primit de copii.Ingrediente Vitoral D spray pt copii 400UI: apă, îndulcitor natural: xylitol (30%), vitamina D3 (colecalciferol), aromă naturală de căpșuni, conservant natural: benzoat de sodiu, agent de îngroșare: gumă xanthan.Nu contine: coloranți artificiali, gluten, grăsimi, sare, drojdie sau lactoza. Produsul este potrivit pentru vegetarieni, celiaci si diabetici. Spray-ul nu conține ingrediente care să producă crampe.Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lăsa la îndemana si la vederea copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Consumul excesiv poate produce efecte laxative.

Acest produs Vitoral D spray pt copii 400UI, 25 ml din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

32.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

NUK Cana Flexi cu pai, 12 luni+, 300ml
Mix de legume dulci, 200g, AdNatura
Fond de ten iluminator Beige 03, 30ml, Lirene
Colagen natural picaturi, 15 ml, Biosil
Agar Agar Bio fara gluten, 60g, Rapunzel
Crema nutritiva pentru maini, 75ml, Yves Rocher
BIODERMA SENSIBIO GEL SPUMANT 500ML
FILLERINA 12HA DENSIFYING FILLER TRATAMENT INTENSIV GRAD 3
Balsam cu vitamina C, 1000ml, Eight Triple Eight
chevron-right-circle