Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ducray Keracnyl PP Pachet Crema, 30 ml+Keracnyl Gel, 100 ml Cadou

Ducray Keracnyl PP Crema Anti-Acnee este un produs de ingrijire care contine inovatia Myrtacine® Nouvelle Génération si vitamina PP. El favorizeaza reducerea cosurilor inflamate si toleranta tratamentelor medicamentoase topice, limitand semnele ramase.Beneficii Ducray Keracnyl PP Crema Anti-Acnee:• Eficacitate dupa 7 zile• Amelioreaza toleranta tratamentelor topice - Piele calmata 96%• Limitarea semnelor ramaseMod de utilizare Ducray Keracnyl PP Crema Anti-Acnee:Aplica dimineata si seara pe intreaga fata. Se poate utiliza in completarea diferitelor tratamente medicamentoase locale (toleranta testata in asociere). Excelenta baza de machiaj.Keracnyl Gel este un gel spumant îmbogățit cu Myrtacine® Nouvelle Génération, fără săpun, curăță delicat și purifică în profunzime pielea. Se aplică dimineața și seara pe pielea umedă. Spumează și clătește bine. Evită contactul cu ochii. Utilizare posibilă cu diferite tratamente medicamentoase (toleranță testată în asociere)

Acest produs Ducray Keracnyl PP Pachet Crema, 30 ml+Keracnyl Gel, 100 ml Cadou din categoria Ingrijirea tenului se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

48.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sampon – Gel de dus cu Aloe si Bisabolol Bebe Drag, 500 ml, VivaNatura
Polygemma 5 Cavitate bucala si gat, 50ml, PlantExtrakt
Periferisan, 30 capsule, circulatie periferica
Ser Anticuperozic Forte
Crema pentru protectie termica Dream Blowout, 200ml, Joico
Comprese ster. 6 compr. x 8 pliuri -10cmx8cm
Pasta de dinti Mint Free Santoral, 40 ml, Steaua Divina
Rame ochelari de vedere dama Hugo HG 0233 003
Fructe uscate de Merisor, 300g, Solaris
chevron-right-circle