Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Dove Baby Lotiune Corp Rich, 200 ml

• Formulă blândă, pH neutru• Testată dermatologic și sub control pediatric• Hidratează delicat pielea până la 24 de ore• Hidrateaza pielea uscată încă de la prima utilizare• Parfum special creat pentru pielea delicată a bebelușilor• Potrivită pentru nou-născuțiPielea bebelușilor este delicată și se poate deshidrata în timpul băiței. Pentru a contribui la refacerea nivelului optim de hidratare, am creat loțiunea de corp Baby Dove Rich Moisture. Cu pH neutru si un parfum special creat pentru pielea delicată a bebelușilor, aceasta hidratează pielea până la 24 de ore.Concepută să protejeze bariera de protectie a pielii delicate a bebelușului tău, această formulă intens hidratantă calmează pielea uscată încă de la prima utilizare. Testată dermatologic și sub control pediatric, această loțiune pentru bebeluși îți garantează că acesta se bucură de grija specială pe care o merită.Aplică loțiunea de corp Baby Dove Rich Moisture după băiță, iar pielea micuțului tău va fi catifelată, delicat parfumată și pregătită să fie alintată.• Păstrează pielea bebelușului hidratatăCalmează instantaneu pielea uscată și protejează bariera naturală de protectie a pielii bebelușului cu această loțiune. Păstrând pielea hidratată până la 24 de ore, loțiunea noastră pentru bebeluși lasă pielea fina si catifelată• Îngrijire delicatăOferă pielii delicate a bebelușului îngrijirea specială de care are nevoie cu această loțiune cu pH neutru. Testată dermatologic și sub control pediatric, poate fi utilizata și pentru nou-născuți• Parfum delicatFormula cu parfum special conceput pentru bebeluși lasa pielea delicat parfumataDupă baita bebelușului, încălzeşte loțiunea în mâini și masează ușor pielea.

Acest produs Dove Baby Lotiune Corp Rich, 200 ml din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

13.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Oscillococcinum stari gripale 30 doze
Ulei Esential Lemongrass Pur 100% Organic, 10ml, Soil
Slim Coconut Latte, 125g, Nutrisslim
Spuma de curatare pentru ten gras predispus la acnee, 150 ml, Youth Lab
SECOM APPLE CIDER VINEGAR 500MG X 120 TABLETE
Camera inhalare antistatica cu masca pentru 1-5 ani marimea M, 1 bucata, Pic Solution
Natulique Balsam de volum, 250ml
Periuta de dinti FeelGood Twin Pack Medium, 2 bucati, Trisa
Periuta de dinti Be a Unicorn Medium, 1 bucata, Naturaverde
chevron-right-circle