Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

ON Ficaton, 575 mg, 30 capsule 1+1 CADOU

Spirulina imbunatateste tonusul, fiind recomandata in caz de oboseala si pentru a sprijini capacitatea de autoaparare a organismului.Silimarina are efect protector asupra ficatului, dar si detoxifiant, favorizand procesul digestiei si pastrarea functiei hepatice.CompozitieProdusul contine spirulina pulbere, extract uscat din fructe de Armurariu, standardizat la minim 80% silimarina, agenti antiaglomeranti: talc si stearat de magneziu vegetal, agenti de incarcare: lactoza monohidrat si tabletoza. Caracteristici:- ingredientele active din suplimentul alimentar Ficaton sunt silimarina si spirulina.- spirulina conduce la imbunatatirea considerabila a vitalitatii, recomandandu-se in situatia in care va simtiti obosit, dar si pentru mentinerea capacitatii de autoaparare a corpului.- silimarina este un complex de polifenoli si flavonolignani, silibina fiind cea mai activa componenta. Este regeneratoare si hepatoprotectoare hepatica.- silimarina ajuta la protejarea ficatului, favorizarea procesului de digestie si la pastrarea functiei hepatice.Doze si mod de administrare:1-2 capsule de 3 ori pe zi.Capsulele se vor inghiti intregi, cu o cantitate potrivita de apa.Dozele pentru copii se vor administra conform sfatului specialistului.Informații nutriționaleConținut pe capsulă de 575 mgSpirulină pulbere 300 mg*Extract din fructe de Armurariu 125 mg*(din care 100 mg* silimarină)*Valoarea Nutrițională de Referință nu a fost stabilită.Prezentare:Cutie din carton continand 30 de capsule fiecare.

Acest produs ON Ficaton, 575 mg, 30 capsule 1+1 CADOU din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

17.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Exfoliant pentru corp Tropic Glow, 510g, Tree Hut
Crema hidratanta nutritiva cu ulei de masline si pantenol, 50ml, Cosmetic Plant
Cerave SA crema hidratanta si exfolianta 177 ml
Acai Super Vegan bio, 150g, Iswari
STRESCLIN NEURO 60 COMPRIMATE FILMATE
Vibrator Big Boss black, Fun Factory
Sirop de Echinaceea si Propolis, 200ml, Dorel Plant
Cosinus 60 ml spray nazal
Crema matifianta seboreglatoare Mat+Pores Sebiaclear, 40ml, SVR
chevron-right-circle