Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Optrex ActiMist spray 2in1 pentru lacrimare si prurit al ochilor, 10ml

Produsul are in componenta ingrediente cu efect calmant, care refac bariera naturala a ochiului si amelioreaza senzatia de prurit de la nivel ocular, avand rol protector asupra ochilor.Este igienic, comod si practic, se poate folosi cu lentile de contact, aplicat peste machiaj si in termen de 6 luni de la prima deschidere a flaconului.Este un spray oftalmic ce are la baza lipozomi - vitamina A, lecitina din soia si vitamina E -, acestia avand rolul de a stabiliza filmul lacrimal natural al ochiului.Este simplu si usor de folosit si poate fi utilizat in asociere cu antihistaminice, pentru a calma simptomele.Mod de utilizareIn momentul folosirii, pentru prima data, a spray-ului, se apasa duza in jos de 3-4 ori.Se tine la o distanta de 10 cm de ochiul inchis.Se pulverizeaza pe ochii inchisi de 1-2 ori, de 3-4 ori pe zi. Optrex ActiMist, spray 2 in 1 pentru lacrimare si prurit al ochilor, are efect de pana la 4 ore si actioneaza in 10 minute si poate fi utilizat de toti membrii familiei.

Acest produs Optrex ActiMist spray 2in1 pentru lacrimare si prurit al ochilor, 10ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

55.2 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Balsam hidratant pentru picioare, 75ml, Efasit
Revalid balsam revitalizant, 250 ml
Crema de zi pentru femei Hyaluronic Gold, 50ml, Elmiplant
Farebil D96, 30 capsule, Fares
Sebamed - Crema dermatologica hidratanta cu vitamina E, 50 ml
Ochelari de soare dama Vogue VO5476SB 29898J
Balsam cu ulei de argan pentru uz zilnic, 500 ml, DermOrganic
Crema pentru masaj calmant si reconfortant cu eucalipt si camfor, 125 g, Techir
Crema de fata iluminanta cu Vitamina C si SFP15, 50ml, Clinians
chevron-right-circle