Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Cosmo Dino vita-min, 30 tablete

Un sistem nervos sanatos. Oase puternice si dinti sanatosi.- complexul de minerale si vitamine pentru copii este un tonic general, energizant, eficient in efortul si intelectual si fizic.- este esential in perioada de crestere, prevenind si corectand tulburarile metabolice aparute ca urmare a unor nevoi crescute.- inlatura starea de stres, oboseala si epuizare si echilibreaza metabolismul energetic.- asigura necesarul zilnic de vitamine, importante pentru cresterea rezistentei si vitalitatii organismului.- compenseaza tulburarile de absorbtie ori aportul alimentar insuficient.- diminueaza manifestarile in afectiuni neuro-degenerative, sprijina functiile neurologice, imbunatateste calitatea somnului si contribuie la mentinerea sanatatii mentale.- produsul creste semnificativ rezistenta organismului.- ajuta la sanatatea sistemului osos si a dintilor.Imunitate puternica. Rol hepatoprotector.- Cosmo Dino Vita-Min, tablete fortifica sistemul imunitar, prevenind imbolnavirile.- mareste rezistenta organismului la infectii si usureaza absorbtia fierului.- are efect protector impotriva stresului oxidativ si de neutralizare a radicalilor liberi.- este complementar tratamentelor specifice racelilor - spre exemplu: infectii respiratorii.- asigura aportul de substante bioactive necesar functiilor fiziologice cu rol imuno-protector.- Dino Vita-Min reduce amploarea reactiilor alergice.- are rol imunostimulant, hepatoprotector si antioxidant.- mentine echilibrul electrolitic al organismului.- sustine efortul intelectual, garanteaza un metabolism energetic optim si reduce starea de extenuare.Ingrediente zahar compresibil, oxid de magneziu, niacinamida (vit. B3), carbonat de calciu, acid stearic (agent antiaglomerant), ascorbat de sodiu si acid ascorbic (vit. C), succinat acid de D-alfa tocoferil (Vit. E naturala), D-pantotenat de calciu (vit. B5), fumarat feros, stearat de magneziu si dioxid de siliciu (agenti antiaglomeranti), arome naturale de portocale, fitomenadiona (vit. K1), vanilie si cirese, clorhidrat de piridoxina (vit. B6), biotina, palmitat de retinil si beta-caroten (vit. A), riboflavina (vit. B2), ciancobalamina (vit. B12), mononitrat de tiamina (vit. B1), acid folic, colecalciferol (vit. D3), oxid de zinc, sucraloza (indulcitor), oxid de cupru, iodura de potasiu.Produsul nu are arome si coloranti artificiali si nu contine alergeni.Cu zahar si indulcitor.Administrare- copii peste 4 ani: se mesteca o tableta zilnic, dupa masa.AtentionariSuplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.Nerecomandat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Acest produs Cosmo Dino vita-min, 30 tablete din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

21.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Swiss Energy Hot Balm Forte, Balsam cu efect de Incalzire, 75ml
Jamieson Vitamina C 1000 mg * 100 comprimate
Plasturi pentru ochi Bulgarian Rose Hydrogel, 60 bucati, Heimish
Menstrofit extract hidroalcoolic, 50ml, Steaua Divina
Perie compacta pentru descurcarea parului Verde-Menta, 1 bucata, The conscious
Ulei esential de lavanda, 10ml, Trio Verde
Masca pentru fata Pumpkin Enzyme Mask, 50ml, Peter Thomas Roth
Ruj lichid mat 8h Matte Liquid Lipstick 04 - Rosy Nude, 2.5ml, Essence
ACM DUOLYS.CE SER INTENSIV ANTIOXIDANT 15ML
chevron-right-circle