Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Vitoral D + spray 500UI, 25 ml

Vitoral D, spray oral pentru adulti, are in componenta o combinatie de Vitamina D3 si Vitamina K2, care ajuta la pastrarea sanatatii dentare si a sistemului osos si la absorbtia eficienta a calciului.Vitamina D aduce o serie de beneficii organismului si este regasita in componenta Vitoral D, spray oral. Aceasta ajuta la absorbtia fosforului si calciului, mentine sanatatea sistemului osos, concentratiile normale de calciu in sange, sanatatea dintilor, functia normala a sistemului muscular, participa la procesul de diviziune celulara si contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.Vitamina K este deosebit de benefica organismului, contribuind la coagularea normala a sangelui si la mentinerea sanatatii sistemului osos.

Acest produs Vitoral D + spray 500UI, 25 ml din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

38.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Cavit multivitamine cu vanilie, 20 tablete, Biofarm
TIS Q4U Sampon pentru par gras, 200ml
Perna pentru intoarcerea pacientilor imobilizati la pat, albastra, ANTAR
Susan negru seminte, 500g, Solaris
Vopsea crema permanenta Palette Intensive V5 (6-99) Violet intens, 110ml, Schwarzkopf
Lotiune Royal Detox Elixir Premier, 150 ml, T-LAB
Emulsie Aloe Vera, 250ml, Orjena
ALTRIFER LDS FORTE 30 CAPSULE
BANILA CO Dear Hydration Crema de fata, 50 ml
chevron-right-circle