Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

HOFIGAL Ceai de paducel, 25 plicuri

CEAI DE PADUCEL(fructe, frunze, flori)Doze x 2,0 g Supliment alimentar Ingrediente/plic (2,0 g): produsul contine 1,36 g pulbere de fructe de Paducel (Crataegus monogyna) si 0,64 g pulbere de frunze si flori de Paducel (Crataegus monogyna).  Ca supliment alimentar, Ceaiul de Paducel - fructe, frunze si flori este o sursa importanta de substante bioactive cu valoare nutritiva deosebita pentru sustinerea sanatatii inimii si a sistemului vascular. - contribuie la stimularea activitatii cardiace si manifesta o influenta pozitiva asupra vaselor sanguine si a miocardului; - sustine functiile cardiace, creste influxul de oxigen si imbunatateste circulatia capilarelor;- contribuie la scaderea iritabilitatii si la inducerea unui somn mai bun (odihnitor);- asigura starea generala de bine. Ceaiul de Paducel este util persoanelor in varsta de peste 50 ani pentru sustinerea functiei inimii, imbunatatirea circulatiei sanguine la nivelul miocardului, tonifierea peretilor vaselor coronariene si stoparea actiunii nocive a radicalilor liberi asupra cordului si a vaselor de sange (O.Bojor, O.Popescu, 2001).  Ceaiul de Paducel se prepara: 1 plic x 2,0 g la 250 ml apa fierbinte, prin infuzare timp de 10-15 minute. Infuzia se consuma calda; 2 cani pe zi (una in timpul zilei, iar cea de a doua seara, cu jumatate de ora inainte de culcare); se bea incet, inghititura cu inghititura.In tulburari ale somnului, persoanele in varsta si cele cu emotivitate deosebita pot folosi ceaiul de paducel cu regularitate timp indelungat (cel putin 6 luni pe an).  Prezentare: cutie plianta continand 25 plicuri a cate 2,0 g.

Acest produs HOFIGAL Ceai de paducel, 25 plicuri din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

5.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

BIODERMA PHOTODERM MAX SPF50+ CREMA 40ML
Unghii false Impress My Worth, 30 bucati, Kiss
RapidFor Test rapid gripa (Influenza A+B )
Baton cu nuci braziliene raw Lifebar Bio, 47g, Lifefood
Ceai bio din plante si fructe Alpaki, 15 plicuri, Herbaria
ALWAYS PLATINUM NIGHT DUO ABSORBANTE 12BUC
Spray pentru par Cristalli Liquidi Sublime, 125 ml, Alfaparf
Ochelari de soare dama Aida Airi AA6012 NO1
Balsam hidratant pentru buze uscate cu ulei de trandafir, 15g, Nuxe
chevron-right-circle