Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

BioSunLine Omega 3 + Q10, 30 comprimate

Beneficii BioSunLine Omega 3 + Q10:prevenirea precoce a fenomenelor degenerative specifice varstei a treia;energizant antioxidant;hipolipemiant;protector al vaselor sanguine;perioade de convalescenta, ca energizant in perioade de efort fizic si intelectual sustinut;stari de oboseala acuta sau cronica.Ingrediente BioSunLine Omega 3 + Q10:Fiecare comprimat contine: ulei de peste Omega, coenzima Q10 (ubiquinona) .Nu contine: conservanti, zahar, lactoza, aromatizanti sau indulcitori artificiali.Mod de administrare BioSunLine Omega 3 + Q10:Omega 3 Q 10 se administreaza la: adulti si copii peste 16 ani: 1-2 comprimate pe zi.Precautii / Atentionari BioSunLine Omega 3 + Q10:A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!Acest produs nu inlocuieste un regim alimentar variat si un mod de viata sanatos.A nu se lasa la indemna si la vederea copiilor mici!A se pastra in ambalajul original, ferit de lumina si umiditate.Contraindicat persoanelor alergice la produse derivate din peste.

Acest produs BioSunLine Omega 3 + Q10, 30 comprimate din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

24.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai de ienupar fructe, 50g, AdNatura
Lotiune demachianta pentru ochi sensibili, 125 ml, Eye Care Cosmetics
Ducray Dexyane Med Crema reparatoare si calmanta, 100ml
SECOM STRESS TAME 60 CAPSULE
Pudra anatomica Santaderm Feet, 75g
Set tentine cu debit rapid pentru +6 luni Classic SCY764/02, 2 bucati, Philips Avent
FARES BIOMICIN URINAR 15 CAPSULE MOI
PIZ BUIN ALLERGY LOTIUNE SPF50+ 200ML
HARTMANN IDEALAST FASA ELASTICA PENTRU COMPRESIE 10CM X 5M X 1BUC
chevron-right-circle