Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Menopauza
  6. /
  7. BioSunLine Yam Salbatic, 60...

BioSunLine Yam Salbatic, 60 capsule

Beneficii BioSunLine Yam Salbatic:reduce semnele asociate cu menopauza: bufeuri, transpiratia, iritabilitatea;contine extract de radacina din radacina de Yam salbatic cu 6% diosgenine;nu contine substante modificate genetic;o cutie ajunge pentru o luna de administrare;Ajuta femeile sa faca fata semnelor asociate cu menopauza:bufeuri;transpiratia;agitatia;iritabilitatea;mentinerea unei stari de calm si confort.Ingrediente BioSunLine Yam Salbatic:Fiecare capsula de Yam salbatic 450 mg contine: extract din radacina de Yam salbatic (Dioscorea villosa) cu 6% diosgenine 450 mg.Nu contine conservanti, coloranti, arome artificiale, zahar, lactoza, gluten, aromatizanti sau indulcitori artificiali.Mod de administrare BioSunLine Yam Salbatic:Yam salbatic 450 mg se administreaza cate 2 capsule pe zi, cu o cantitate suficienta de lichid, sau conform recomandarii personalului de specialitate.Precautii / Atentionari BioSunLine Yam Salbatic:Daca suferiti de afectare a rinichilor, produsul trebuie utilizat pe perioade limitate de timp.A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!Acest produs nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici!

Acest produs BioSunLine Yam Salbatic, 60 capsule din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

18.5 Lei
Comanda Online

Alte Produse

CosmoPharm Ulei Esential de Eucalipt, 10ml
LIVSANE DROPSURI PENTRU COPII FARA ZAHAR 75G
Gel de dus si peeling floare de nu-ma-uita, 220g, LaQ
Oglinda cu picior neagra cu doua fete, 1 bucata, Parsa Beauty
Cosmetic Plant Crema albire cu efect instant · SPF30 cu 3%, 30ml
Lampa de veghe portabila si reincarcabila Catel Luna Baby, 1 bucata, EasyCare
Maca pulbere raw bio, 200g, Dragon Superfoods
Jamieson Coenzima Q10 120 mg, 60 capsule
Crema atenuare riduri Luxury cu SPF15, 50ml, Gerovital
chevron-right-circle