Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

BioSunLine Mini Vitamina C 100 mg pentru copii, 30 comprimate

Beneficii BioSunLine Mini Vitamina C 100 mg pentru copii:functionarea normala a sistemului imunitar;pentru cresterea capacitatii de aparare a organismului;in procesele de cicatrizare prin stimularea formarii colagenului;in situatii de stres, efort fizic prelungit, stari de oboseala excesiva caracterizate printr-o imunitate scazuta;30 comprimate de supt sub forma de ursuleti;suplimenteaza aportul de vitamina C;creste rezistenta organismului copiilor;Vitamina C contribuie de asemenea la:pastrarea sanatatii dintilor si oaselor;pastrarea sanatatii gingiilor, ligamentelor, vaselor de sange;absorbtia fierului din alimente.Ingrediente BioSunLine Mini Vitamina C 100 mg pentru copii:Fiecare comprimat sub forma de ursulet contine: vitamina C 100 mg, aroma naturala de: portocala, capsuni, lamaie si menta.Mod de administrare BioSunLine Mini Vitamina C 100 mg pentru copii:Mini Vitamina C pentru copii se administreaza la copii peste 3 ani: un comprimat pe zi, pentru supt (sau conform recomandarii personalului de specialitate)Comprimate de supt sunt sub forma de ursuleti, cu aroma naturala de portocale, capsuni, lamaie si menta. Au gust placut si sunt indulcite natural.Precautii / Atentionari BioSunLine Mini Vitamina C 100 mg pentru copii:Produsul nu este recomandat copiilor sub 3 ani, femeilor insarcinate si celor care alapteaza.A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!Acest produs nu inlocuieste un regim variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici!Nu contine substante cu potential alergenic (conservanti, coloranti artificiali), zahar sau lactoza.

Acest produs BioSunLine Mini Vitamina C 100 mg pentru copii, 30 comprimate din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

12.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

TIS Lotiune mentolata cu extracte naturale, 100 ml
Termometru digital cu varf flexibil si masurare in 10 secunde alb, 1 bucata, Scala
Secom 5-HTP x 30 tablete
WET BRUSH PERIE DE PAR PADDLE DETANGLER MOV
Farmec Ultrarezistent - Lac Pentru Unghii n Diferite Nuanţe - 8
Jeleuri CLA cu aroma de punch de fructe, 60 jeleuri, Performix
Ceai de flori de musetel, 50g, Plafar
Crema hidratanta cu Fito-Retinol 1% + L-Carnosina 0.2% Super Lift, 50ml, Bio Balance
Ceai Sclipeti, 30g, Hypericum
chevron-right-circle