Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Potenta Forte
  6. /
  7. BioSunLine ManErect XXL, 20...

BioSunLine ManErect XXL, 20 comprimate

Beneficii BioSunLine ManErect XXL:Ginsengul siberian sustine circulatia sanguina, ajuta la adaptarea organismului in conditiile specifice de mediu, confera energie mentala si fizica;L-arginina intervine in producerea oxidului nitric (NO);Zincul contribuie la mentinerea fertilitatii si reproducerii normale, la mentinerea concentratiilor normale de testosteron din sange, la sinteza normala de ADN si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ;Guarana inlatura stresul si senzatia de oboseala; coenzima Q10 si NADH (coenzima E1) actioneaza la nivel mitocondrial fiind esentiale in producerea energiei celulare.Ingrediente BioSunLine ManErect XXL:Fiecare capsula contine: L-arginina 160 mg, L-citrulina 75,78 mf, Tribulus Terrestris 60 mg, Ginseng-coreean (Panax ginseng) 45 mg, Ginseng siberian 45 mg, MSM 40 mg,Fo – Ti (Polygonum multiflorum) 35 mg, Guarana (Paullinia cupana) 20 mg, zinc 3,11 mg, coenzima Q10 2 mg, NADH 2, mg, piper negru (Piper nigrum) 1 mg si excipienti.Mod de administrare BioSunLine ManErect XXL:1-2 capsule pe zi, intr-o singura doza, cu un pahar de apa sau suc de fructe cu doua ore inainte de inceperea actului sexual. Pentru intretinere, se poate folosi cate o capsula pe zi.

Acest produs BioSunLine ManErect XXL, 20 comprimate din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

104.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

URGO LEUCOPLAST MULTIEXTENSIBIL 300BUC
Suzeta din latex cu tetina rotunda 6 luni+ De Lux Dusky Lilac, 1 bucata, Bibs
Sampon-tratament pentru alopecia difuza si areata Med, 100ml, THYMUSKIN
Nurofen Forte 400mg 24 comprimate
Vopsea de par permanenta cu amoniac Preference Le Blonding 11.11 Blond Ultra Deschis cu efect cenusiu, 178ml, L'Oreal Paris
Gel de dus Kids Pirate, 250ml, Fa
Masca Natural Moisture Hyaluronic Sheet Mask, 25ml, Orjena
Serum de noapte cu Vitamina C Pura Skin Naturals, 30ml, Garnier
Lotiune de corp regeneranta Hyaluro, 350ml, BeBio
chevron-right-circle