Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Stres si somn
  6. /
  7. Biolectra Magnesium 300 mg...

Biolectra Magnesium 300 mg cu aroma de portocale, 20 plicuri cu micropelete

Ingrediente:300mg de magneziu per plic.Beneficii:- Reducerea starilor de astenie prelungita;- Sinteza proteinelor;- Buna functionare a sistemului nervos;- Functionarea in conditii optime a musculaturii;- Oxidul de magneziu este un mineral ce actioneaza ca un factor de crestere;- Oxidul de Magneziu este tonic, echilibrant psihic, antidepresiv, hepatoprotector, antiseptic, un mineral esential organismului uman, cul rol in mentinerea constanta a concentratiei de calciu in sange.Mod de administrare:Un plic o data pe zi. Puneti micropeletele pe limba, lasati-le sa se topeasca in gura si apoi inghititi.

Acest produs Biolectra Magnesium 300 mg cu aroma de portocale, 20 plicuri cu micropelete din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

26.2 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ProstaMill, 30 capsule, K-UBIK Pharma
Rame ochelari de vedere dama Dolce & Gabbana DG1346 1333
Niavis Pasta de Susan (Tahini Alb) Ecologica BIO, 250g
SORISO 60 COMPRIMATE
Seminte de in, 300g, Springmarkt
Cremă Anticearcăn Antirid Microbiom Protect
La Roche-Posay Lipikar Ulei de spălare AP+ 400 ml
Hipp Lapte și Cereale cu Piersici și Caise, de la 4 luni, 250g
Crema bio cu alune si cacao de alune de padure cu lapte Nocciolata, 250g, Rigoni di Asiago
chevron-right-circle