Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

DACIA PLANT Tinctura vasc, 50 ml

Produsul este folosit pentru mentinerea diviziunii celulare, a functiei cardiace si a tensiunii arteriale, in limite normale, este util in asigurarea unei functii articulare normale.Contribuie la:Intern:mentinerea tensiunii arteriale si ritmului cardiac in limite normale;combaterea spasmelor care apar la nivelul tractului respirator;mentinerea procesului de multiplicare celulara in limite normale.Extern:- mentinerea functionalitatii articulatiilor in limite normale.Ingrediente:extract 1:3,75 in solutie hidroalcoolica (alcool etilic/apa 35/65 in raport de masa) din parti aeriene de vasc (Viscum album).Mod de administrare:Intern:Adulti: cate 20 picaturi de 3 ori pe zi.Extern:Pentru reducerea disfunctiilor articulare se aplica sub forma de comprese cu tinctura, care se mentin la locul afectat minim 2 ore. inaintea administrarii produsului se recomanda ca, persoanele care au o piele sensibila, sa aplice o  crema cu extract de plante, argila sau rasina.Tinctura se dilueaza in 100 ml de apa (jumatate de pahar) cu 30 minute inainte de masa. Se poate administra la nevoie sau in cazul administrarii de lunga durata se recomanda administrare de o luna cu o saptamana pauza.Contraindicatii:Sarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.Precautii:La persoanele cu sensibilitate la stomac se recomanda administrarea produsului dupa masa.

Acest produs DACIA PLANT Tinctura vasc, 50 ml din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

9.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

MORSA 110532 CIORAP PANA LA COAPSA COMPRESIE 20-30MMHG MARIME XL
Ulei de cuticule Marula, 10.5ml, Andreia Professional
Ghete ortopedice sport pentru copii, varianta pe roz - 29
HUMANA Cereale cu fulgi de gris de la 4 luni, 200g
Snur ochelari HAYNE 20326301
Balsam hidratant Xeracalm Nutrition, 400ml, Avene
Balsam de buze intens hidratant Reve de Miel, 15g, Nuxe
Ciorapi compresivi medicali pana la genunchi VARILEGS (18-22 MmHg), bej - M
ONLY NATURAL FICATON 30 CAPSULE 2 LA PRET DE 1
chevron-right-circle