Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Masti Cosmetice
  6. /
  7. Skin Republic Masca coreeana...

Skin Republic Masca coreeana de fata cu Acid Hialuronic si Colagen, 25 ml

Masca coreeana de fata cu Acid Hialuronic si Colagen , Skin Republic Mască șervețel activatoare de frumusețe cu o formulă antirid puternică care acționează asupra liniilor fine, ridurilor și a pierderii fermității.Acidul hialuronic super-hidratant aduce o hidratare de lungă durată și îmbunătățeste nivelul natural de hidratare pentru o piele care arată mai tânără, mai fină și mai întinsă.Caracteristici și beneficii Masca coreeana de fata cu Acid Hialuronic si Colagen , Skin Republic• Pielea arată mai fermă și mai tânără• Aplatizează liniile fine și ridurile adânci• Oferă hidratare de duratăRecomandare de utilizare Masca coreeana de fata cu Acid Hialuronic si Colagen , Skin RepublicDe două ori pe săptămână în prima lună și apoi doar o dată pe săptămână.Sfat expertPentru cele mai bune rezultate, aplicați apoi masca Iluminatoare. Veți străluci ca un diamant.

Acest produs Skin Republic Masca coreeana de fata cu Acid Hialuronic si Colagen, 25 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

17.8 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ELMIPLANT MULTI COLLAGEN CREMA DE NOAPTE 50ML
Crema tip balsam cu arnica, 100g, Aroma Plant Bonchis
Formula lapte praf Bio 1 +0 luni, 600g, Topfer
Mayam Ulei de Ricin Bio virgin M-1111, 100 ml
Crema Anti-Aging pentru uz zilnic, Spicule Tox Active Daily Cream, 40 ml, Trimay
Serum reparator pentru par Silky Oil, 100ml, Curly Shyll
Balsam de buze Vitamin Nourishing, 3.5g, Tocobo
VICHY DERCOS DENSI-SOLUTIONS TRATAMENT CU EFECT DE DENSIFICARE 100ML
NEOMAGNI CRAMP 50 COMPRIMATE+30 COMPRIMATE CADOU
chevron-right-circle