Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

VITACARE Mineral Plus, 30 capsule

Ingrediente(per tableta): carbonat de calciu(334mg)oxid de magneziu(133 mg)sulfat de zinc(5 mg)vitamina D(3.125 mcg)celuloza microcristalina, carboximetilceluloza de sodiu, sodiu carboximetil amidon si stearat de magneziu (tableta).Beneficii:ajuta la mentinerea sanatatii sistemul ososajuta sistemul muscular si sanatatea dintilorbenefic in stimularea imunitatii ajuta la rezistenta organismului in cazul nivelelor scazute de calciu, magneziu, zinc si Vitamina D. poate avea efecte benefice asupra tenului, parului si unghiilor.MOD DE ADMINISTRARE :Adulţi : 1 – 3comprimate /zi, înainte de masă, timp de minim 3 luni cu recomandare medicalaCopii (peste 6 ani) : 1 comprimat/zi, înainte de masă, timp de minim 3 luni – de preferinta cu recomandare medic de familie sau pediatru

Acest produs VITACARE Mineral Plus, 30 capsule din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

22.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere dama Vogue VO5511 W44
Crazy Whiteout 1 purtare 2 lentile/cutie
DVR Pharm Telom-R Sirop copii, 150 ml
Chocolates Sole Ciocolata bio cu 56% cacao si portocale, 100g
Ceai Tulsi cu lamaie si ghimbir, 18 plicuri, Organic India
Bioderma ABCDerm gel spumant 1000 ml
Elmiplant Multi Collagen Crema Noapte, 50 ml
Indulcitor pulbere Green Sugar, 50 sticks, Laboratoarele Remedia
ASLAVITAL MINERALACTIV CREMA HIDRATANTA ANTIPOLUARE SPF10 50ML
chevron-right-circle