Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Raceala si gripa
  6. /
  7. Pediakid Gommes imunitate, 60...

Pediakid Gommes imunitate, 60 bucati

Pediakid Gommes imunitate are gust de capsuni si nu contine coloranti sintetici, gluten, conservanti, gelatina si lactoza.Ingrediente Pediakid Gommes imunitate:  Extract organic de Echinacea (sustine imunitatea prin activarea fagocitozei si stimularea fibroblastelor); Propolis si Laptisor de matca (actiune antiinflamatoare prin inhibarea sintezei de prostaglandine si leukotriene, actiune antivirala, bacteriostatica si bactericida); Vitamina C, B6, B12, Cupru.Beneficii Pediakid Gommes imunitate:- prevenirea aparitiei infectiilor de tract respirator;- reducerea duratei si severitatii simptomelor racelii;- imbunatatirea functiilor respiratorii in caz de inflamatie.Mod de administrare Pediakid Gommes imunitate:Se recomanda administrarea incepand cu varsta de trei ani 2 gume/zi.

Acest produs Pediakid Gommes imunitate, 60 bucati din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

52.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema pentru luminozitate cu Vitamina C, 50ml, Babaria
FIXODENT ORIGINAL DUO PACK CREMA ADEZIVA 94G
Ochelari de soare dama Lucetti 1837 C7
Dacia Plant Ceai sanziene galbene x 50g
Fancy Green Hornet 365 de purtari 2 lentile/cutie
Audispray Adult, 50ml, Audispray
Balsam pentru par fin si deliat Plantur 39, 150 ml, Dr. Kurt Wolff
Maxifibre, 150g, Solaris
Ochelari de soare barbati Polaroid PLD 2076/S 086/UC
chevron-right-circle