Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Vitamina C Clasic 180 mg, 20 comprimate masticabile

Vitamina C Clasic 180 mg comprimate masticabile este un produs care ajuta la cresterea absorbtiei fierului in organism.Beneficii:Vitamina C amelioreaza disconfortul cauzat de durerea de gat, contribuie la mentinerea rezistentei fiziologice a organismului si a functionarii normale a sistemului imunitar.  Avantaje: Vitamina C, o vitamina hidrosolubila, creste absorbtia fierului, intervine in formarea normala a colagenului pentru buna functionare a vaselor de sange, a sistemului osteoligamentar, pielii, gingiilor si dintilor. Este implicata in metabolismul energetic normal, functionarea normala a sistemului nervos, protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, este necesara la mentinerea sanatatii psihice, reducerea oboselii si extenuarii, contribuie la regenerarea formei reduse a vitaminei E.Ingrediente active:Un comprimat masticabil contine 180 mg Vitamina C care reprezinta 225% din valoarea nutritionala de referinta (VNR). Instructiuni de utilizare:Portia zilnica recomandata:- pentru copii (peste 12 ani): 1 comprimat masticabil pe zi.- pentru adulti: cate 1 comprimat masticabil de 2-3 ori pe zi.Comprimatele se pot mesteca sau se pot lasa sa se dizolve usor in gura.

Acest produs Vitamina C Clasic 180 mg, 20 comprimate masticabile din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

4.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Spuma de par cu fixare puternica, 200ml, Sebastian Professional
Incalzitor electric pentru picioare
LEPICOL PUDRA 180G
AVENE CREMA NUANTATOARE ANTI-AGE SPF50 50ML
Tampoane BIO hipoalergenice Normal cu aplicator, 16 bucati, Tadam
PEDIAKID APPETIT TONUS SIROP 125ML
Ulei esential pur de morcov salbatic, 5ml, Ellemental
Lac de unghii Hybrid Fusion H53, 10.5ml, Andreia Professional
Artrolit Forte, 30 capsule, Parapharm
chevron-right-circle