Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Diabfree, 30 capsule

DiabFree este un supliment alimentar, cu o compozitie bazata pe un extract de origine vegetala, respectiv extractul de dud alb (Morus Alba L, fam. Moraceae), ce contribuie la mentinerea in limite normale a nivelului de glucoza in sange.Avantaje:DiabFree este un supliment alimentar utilizat ca adjuvant in diabetul zaharat de tip II, precum si de catre persoanele cu toleranta alterata la glucoza si factori de risc prezenti: obezitate, hipertensiune arteriala, dislipidemie.Beneficii:      - Frunzele de dud contin taninuri, acizi organici (aspartic, folic, folinic, acetic, propionic, butiric), aldehide, cetone, substante azotate (arginina, butilamina), beta caroten, substante minerale, antociani.      - Frunzele de dud se folosesc ca adjuvant in tratamentul diabetului zaharat, au proprietati diaforetice, astringente, datorita continutului in taninuri, fiind recomandate in diaree, ulcer gastric, ulcer duodenal.      - Extractul de dud alb reduce valorile glicemiei prin reducerea absorbtiei glucozei, dupa masa, la nivelul intestinului subtire, imbunatateste metabolismul glucidic si promoveaza secretia de insulina de catre pancreas.Ingrediente active:300 mg extract uscat concentrat 4:1 din frunze de Dud-alb (Morus alba).Instructiuni de utilizarePortia zilnica recomandata (pentru copii cu varsta de peste 6 ani, adolescenti si adulti): cate 1 capsula de 3 ori pe zi, in timpul meselor.Capsulele se inghit intregi, cu o cantitate suficienta de apa.

Acest produs Diabfree, 30 capsule din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

17.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Baston reglabil cu maner rosu, verde sau albastru - Albastru
Ceai Bio impotriva colicilor, 20plicuri, Neuners
Detrical vitamina D 1000 UI, 60 comprimate, Zdrovit
Masca servetel pentru ten Snail, 25ml, Tenzero
Vitamina C Nativa, 60 capsule, AdNatura
Boramid x 10ml picaturi auriculare
Gel de curatare antibacterian pentru maini Verbina, 280ml, L'Occitane
Fasa elastica Ideal Elasticitate 70%, 20cmx4.5m, Octacare
Apa de gura Deep Stain Remover, 500ml, White Glo
chevron-right-circle