Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Avene cold crema balsam de buze, 15ml

Beneficii Avene cold crema balsam de buze:Hraneste: Bogata in Cold Cream, aceasta crema fluida hraneste si protejeaza buzele.Repara: Sucralfatul repara mucoasele, chiar si cele cu crapaturi severe.Calmeaza: Avene Apa termala, calmanta, anti-iritanta confera fetei dumneavoastra o senzatie imediata de confort.Usor de utilizat: Textura fluida pentru aplicare usoara si fara durere.Balsamul de buze cu Cold Cream este indicata cu precadere pentru buze uscate, crapate sau cu fisuri cauzate de agresiunile climaterice sau tratamente medicale deshidratante. Mod de utilizare Avene cold crema balsam de buze: Aplicati imediat ce buzele dumneavoastra sunt fisurate sau crapate.

Acest produs Avene cold crema balsam de buze, 15ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

30.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Stabilizator reglabil pentru degetul mare L/XL, 1 bucata, Futuro
Ceara elastica Brazilian Pink Pearls, 1000g, Cupio
Ochelari de soare barbati Guess GU00117 28V
Aspacardin, 30 comprimate
Ochelari de soare barbati Polaroid PLD 4130/S/X 807
Institutul de Apicultura Apireven gel, 150ml
Urelia gel 200 ml ISIS Pharma
Sirop Cimbrisor+, 200ml, Biome
Naobay Scrub facial hidratant Detox, 100ml
chevron-right-circle