Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Creme de zi
  6. /
  7. Cremeria Must Have- Crema...

Cremeria Must Have- Crema hidratanta SPF30+, 50ml

Cremeria Must Have - crema hidratanta SPF 30+, 50 ml, ingrijire delicata pentru tenMai mult ca sigur ca nu ai cautat o singura data o crema de fata fara chimicale. Daca nu ai gasit ceva care sa te multumeasca pe deplin inseamna ca nu ai descoprit Cremeria, gama de cosmetice pe baza de uleiuri naturale. Cremeria Must Have - crema hidratanta SPF 30+, 50 ml este o necesitate de zi cu zi pentru pielea pe care o iubesti. O crema lejera de fata, Cremeria SPF 30 ofera un boost de hidratare si revigorare.Formula unica a unei creme CremeriaCremeria Must Have - crema hidratanta SPF 30+, 50 ml are la baza cinci uleiuri naturale si patru active din plante, ceea ce o face extrem de prietenoasa cu pielea. Imbunatatita cu extract de ceai verde, crema hidrananta Cremeria are proprietati antioxidante si antiinflamatoare. Aplica dimineata aceasta crema, pe fata si gat, pentru hidratare optima oferita de acidul hialuronic din compozitie. Cremeria Must Have - crema hidratanta SPF 30+, 50 ml asigura protectie impotriva radiatiilor UVA si UVB.Beneficii Cremeria Must Have- Crema hidratanta SPF30+:O formulă unică cu 5 uleiuri naturale si 4 active din plante într-o bază lejeră de cremă, care oferă un boost de hidratare și revigorare.Extractul de Ceai verde este cunoscut pentru proprietățile lui antioxidante și anti-inflamatoare, având efect tonifiant.Vitaminele A,C,E, F din complexul LPD și Acidul Hialuronic, revitalizează epiderma, reparăși hidrateazăîn profunzime.O formulă unică cu 5 uleiuri naturale si 4 active din plante într-o bază lejeră de cremă, care oferă un boost de hidratare și revigorare. Extractul de Ceai verde este cunoscut pentru proprietățile lui antioxidante și anti-inflamatoare, având efect tonifiant. Vitaminele A,C,E, F din complexul LPD și Acidul Hialuronic, revitalizează epiderma, reparăși hidrateazăîn profunzime.Mod de utilizare Cremeria Must Have- Crema hidratanta SPF30+: Masează delicat în fiecare dimineață și seară pe față și pe gat.

Acest produs Cremeria Must Have- Crema hidratanta SPF30+, 50ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

57.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ginseng Siberian Pudra Bio, 125g, Crud si sanatos
Bio-Kult Pro-Cyan, 45 capsule, Protexin
Gel de dus si sampon Spiderman 2D, 400ml, Airval
Pasta de dinti pentru albire, multifunctionala, Extra Menta, 75ml, Beconfident
Rame ochelari de vedere dama Love Moschino MOL586 086
Balsam intens reparator Cica-Baume, 100ml, Neutrogena
Neutrogena Crema pentru picioare intens reparatoare 50ml
Tinctura Prostatus, 200ml, Faunus Plant
Niavis Sare Celtica Fina, 250g
chevron-right-circle