Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Creme de zi
  6. /
  7. Cremeria Sleeping Beauty- Ser,...

Cremeria Sleeping Beauty- Ser, 30ml

Beneficii Cremeria Sleeping Beauty- Ser:Reduce vizibil aspectul ridurilor profunde și de expresieConferă hidratare și aspect radiantFără ingrediente chimice și sintetice100% din ingrediente naturalePentru pătrunderea în piele cât mai bine a produsului, masajul facial face minuni prin:stimularea fibrelor de colagen si a elastinei din țesut,oxigenarea pieliirefacerea tonusului muscularsi are efect detoxifiant.Mod de utilizare Cremeria Sleeping Beauty- Ser:Masează delicat în fiecare seară pe față și pe gâtRecomandată pentru toate tipurile de ten, ten matur, obosit, deshidratat.Fiind un produs concentrat in ingrediente active, alege sa il folosesti intotdeauna inaintea cremei de față.

Acest produs Cremeria Sleeping Beauty- Ser, 30ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

106.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema calmanta contur ochi Tolederm Control, 15 ml, Uriage
Spray de par Superstar Queen For A Day Bed Head, 311ml, Tigi
Ruj cremos nr.03 Beauty, 4ml, Gerovital
Periuta de dinti pentru copii 4-8 ani, Lacalut
Pachet Lactacyd servetele intime, 15 bucati 1+1
Secom Memory blend, imbunatatirea memoriei. 100 capsule
Creion pentru sprancene 03, 1g, Yves Rocher
Masca cu efect hidratant, 500ml, Alama Professional
LIVSANE TERMOMETRU CU INFRAROSU NON- CONTACT 1BUC
chevron-right-circle