Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Vitamine si suplimente
  4. /
  5. Gastro
  6. /
  7. Jamieson Probiotic forte, 30...

Jamieson Probiotic forte, 30 capsule

Beneficii Jamieson Probiotic forte:Regleaza tranzitul si ajuta in tratamentul cu antibiotice cu spectru larg pentru echilibrarea florei intestinale.Formula cu potenta crescuta, unica pe piata, garantata, pana la finalul  termenului de valabilitateEficienta in caz de tulburari acute (ex. diaree)Contine 8 tulpini probiotice cu actiune terapeuticaCapsule usor de inghititFormula potrivita pentru vegetarieniMod de administrare Jamieson Probiotic forte:1 capsula pe zi, în timpul mesei.A se administra cu 2-3 ore înainte de administrarea de antibiotice

Acest produs Jamieson Probiotic forte, 30 capsule din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

155.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Algoral Infant, 210ml, Epsilon Health
Echinaceea forte, 60 capsule, Dacia Plant
Sacosa de cumparaturi pentru cadru ortopedic
Orteza pentru deget WICROMED - M
CC Cream bio 6in1 pentru piele uscata si sensibila Nude, 30ml, Charlotte Bio
Crema antirid contur ochi H3 Retinol, 15ml, Gerovital
ARTROFLEX COMPUS 90 COMPRIMATE
Primii Pasi 08/8715 - Inel Gingival Bilute
Crema pentru corp, 150ml, Bebble
chevron-right-circle