Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Dezinfectanti si servetele antibacteriene
  6. /
  7. Corpusan Skindisinfection- dezinfectant pentru...

Corpusan Skindisinfection- dezinfectant pentru maini, 500 ml

Cea mai comuna modalitate de transmitere a infectiilor este prin mainile contaminate cu diversi germeni patogeni. Din acest motiv, o dezinfectare riguroasa a mainilor poate reduce dramatic rata imbolnavirilor. Corpusan este un dezinfectant pe baza de alcool gata preparat ce asigura o dezinfectare rapida si acopera un spectru foarte larg de actiune. Continutul de agenti de hidratare din produs asigura o buna compatibilitate cu pielea chiar si dupa aplicari repetate. Se adreseaza tuturor ariilor in care este necesara o dezinfectare igienica sau chirurgicala a mainilor.Beneficii Corpusan Skindisinfection:• actiune rapida (30 sec.)• miros placut• spectru larg de actiune• uscare rapida fara reziduuri• gama foarte larga de aplicabilitateCompozitie (ingrediente active) Corpusan Skindisinfection:100 g contin: 70 g propan-2-ol; 0,1g etanol;Mod de utilizare Corpusan Skindisinfection:Dezinfectie igienica – Aplicati o cantitate suficienta de produs astfel incat mainile sa fie complet umezite (aprox.3 ml). Frecati mainile pana la evaporarea completa a produsului (recomandat min. 30 sec).Dezinfectie chirurgicala - Aplicati 10-15ml produs pe maini si mentineti mainile acoperite de substanta timp de minimum 3 minute.Atentionari Corpusan Skindisinfection:Evitati contactul cu ochii si membranele mucoase. In cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa din abundenta.Nu aplicati pe pielea iritata sau pe rani deschise.Recomandam asocierea produsului (dupa utilizare) cu o crema hidratanta pentru protectia pielii.Caracteristici fizice si chimice Corpusan Skindisinfection:• Aspect: lichid clar fara culoare.• Miros: alcoholic• Valoare pH: cca. 6-8 la 20 °C• Densitate: cca. 0,86 g/cm3 la 20 °C• Punct de aprindere: 20 °C c Mod de prezentare:- flacoane de 100ml, 500ml si 1 litru.Recomandari de utilizare Corpusan Skindisinfection:- EN 1500;2013 - dezinfectare igienica a mainilor - 3ML – 30 sec;- EN 12791 - dezinfectare chirurgicala a mainilor - 10-15 ML– 3 min;- EN 13624-levuricid (in conditii de curatenie) – 50% - 30sec.- EN 13727 – bactericid (in conditii de curatenie) – 50% - 30 sec;Utilizati dezinfectantii in conditii de siguranta si conform specificatiilor producatorului. Cititi intotdeauna eticheta si fisa de siguranta inainte de utilizare.Produs biocid!Inregistrat ca produs biocid cu aviz punere pe piata nr. 4444BIO/01/12.24. Producator: IVN Nettetal, Nettetal - Germania

Acest produs Corpusan Skindisinfection- dezinfectant pentru maini, 500 ml din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

35.7 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Immunity+ Stem, 120 capsule, Herbagetica
Gel hidratant anti-oboseala pentru zona ochilor, 15ml, Yves Rocher
Noreva Actipur Ser peeling, 30ml
Crema pentru fata 1025 Dokdo, 80ml, Round Lab
Crema protectoare pentru bebelusi, 100ml, Sense of Nature
Masca servetel castravete, Blingpop
Vopsea vegana 5.31 Beige Light Chestnut, 100ml, Natural Kay
Avene Cicalfate+ spray reparator absorbant 100 ml
Pidago Slim, 60 comprimate
chevron-right-circle