Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Corega Tablete Dubla Putere, 30 tablete

Mod de utilizare Corega Tablete Dubla Putere:1. Introduceti o tableta efervescenta COREGA intr-un pahar cu apa foarte calda (nu fierbinte), suficienta pentru acoperirea completa a protezei dentare partiale sau totale.2. Lasati proteza dentara scufundata timp de 5 minute in paharul cu solutia obtinuta, apoi curatati proteza dentara cu o periuta de dinti cu peri moi si cu solutia de curatat obtinuta anterior.3. Clatiti apoi foarte bine proteza dentara sub un jet de apa. Aruncati solutia ramasa imediat dupa folosire.Tabletele efervescente de curatare COREGA DUBLA PUTERE se pot folosi atat pentru protezele totale si partiale, cat si pentru alte aparate dentare precum gutiere sau aparat ortodontic. *****Urmati intotdeauna intructiunile de utilizare. Nu introduceti in cavitatea bucala tabletele efervescente sau solutia rezultata in urma dizolvarii acestora.Nu atingeti gura sau ochii dupa contactul mainilor cu tabletele sau solutia de curatat.

Acest produs Corega Tablete Dubla Putere, 30 tablete din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

27.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sampon pentru par blond Bed Head, 970ml, Tigi
Teste de glicemie, 50 buc, Ime-Dc Gmbh
Proxelan, 10 supozitoare
IVATHERM Lotiune micelara pentru piele sensibila, 250ml
Spray transparent pentru protectie solara SPF50, 150ml, Ultrasun
Doppelherz Aktiv Cardio Q10 30 Capsule
Sampon EcoPack Energy+ Dercos, 500ml, Vichy
Roscove (Carob) Pulbere ecologica, 250g, Niavis
Cristale calmante pentru baie cu petale de trandafir My Little Princess, 600g, Beauty Jar
chevron-right-circle