Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Mellin Piure Cocktail de Fructe Disney Princesses, 110g

Piureurile Disney Princesses cu mixt de fructe si vitamina C, sunt ideale pentru o aventura magica impreuna cu copilasul tau in lumea printeselor.Dacă te întrebi ce am pus în pungutele noastre răspunsul este simplu: fructe proaspete, pasate și pasteurizate și, pe alocuri, un strop de vitamina C. Nu contin zahar adaugat *Coloranti sau conservanti***conform legislatiei in vigoare**contin zaharuri prezente in mod natural.Ingrediente Mellin Piure Cocktail de Fructe Disney Princesses:Piure de fructe 99,96% (mere 57,46%, pere 17,5%, banane 13%, caise 12%), vitamina C (acid ascorbic), suc concentrat de lămâie. Contine 20mg (44% *VNR) din necesarul zilnic de Vitamina C (*VNR = Valori Nutritionale de Referinta). Produsul este gata de consum si nu necesita preparare prealabila Vitamine si minerale (100g) Vitamina C (mg) 20 Sodiu (g) 0 Conditii de pastrare Mellin Piure Cocktail de Fructe Disney Princesses:A se pastra in loc uscat si racorosDaca produsul a fost consumat direct din recipient, cantitatearamasa se va arunca. Daca produsul a fost consumat doar din lingurita, ambalajul poate fi resigilat si pastrat la frigider maxim 24 de ore.Ambalat in atmosfera protectoareNu se recomanda pastrarea produsului la o temperatura mai marede 24 de grade Celsius.A se consuma,de preferinta, inainte de Lot/Vezi pe ambalajRecomandari importanteOMS recomanda alaptarea exclusiv cu lapte matern pana la 6 luni si continuarea acesteia in paralel cu diversificarea.Specificatii Mellin Piure Cocktail de Fructe Disney Princesses:Varsta: de la 9 luni Tip produs: piure de fructe Ingrediente: mere, pere, banana, caise Ambalaj: punguta Cantitate: 110 g

Acest produs Mellin Piure Cocktail de Fructe Disney Princesses, 110g din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

5.6 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Unguent Eritem Fesier 50g Farmacia Indrafarm
Dr PawPaw Balsam mutifunctional 100% natural cu Unt de Shea, 10 ml
IVATHERM AQUAFIL LIGHT CREMA 50ML
Sirop cu miere si propolis Vitaminizantus, 200ml, Faunus Plant
Ceai trei frati patati, 50g, AdNatura
Ceara elastica perle naturala cutie, 1000ml, Cupio
Whisper cu aroma Lemon Iced Tea, 400g, Genius Nutrition
Maca Extract, 60 capsule, AdNatura
Sampon pentru par gras Oily Therapy, 600ml, Karavaki
chevron-right-circle