Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

ISIS UVEBLOCK 50+ MINERAL TINTED CREAM TUB, 40ML

Special creata pentru  pielea intoleranta si sensibila, aceasta crema contine un numar redus de ingrediente si 100% filtre minerale pentru o toleranta foarte buna. Nu lasa urme albe si este disponibila in varianta incolora si nuantatoareBeneficii ISIS UVEBLOCK 50+ MINERAL TINTED CREAM TUB:UVEBLOCK SPF 50+ Tinted Mineral Creăm oferă o protecție foarte ridicată UVA/UVB de spectru larg, datorită filtrelor solare 100% minerale. Număr redus de ingrediente active pentru o toleranță maximă, special dezvoltată pentru pielea intoleranță la filtre chimice.- Formulă minimalistă  maximă siguranță- Textură fină- Aplicare ușoară- Nuanța naturală, universalăFără parfum . Fără alcool  . Hipoalergic . Non-comedogenic . Rezistent la apă . FotostabilTESTAT SUB CONTROL DERMATOLOGICIngrediente ISIS UVEBLOCK 50+ MINERAL TINTED CREAM TUB:Complex Sunstress protect: combinație optimă de filtre solare UVA/UVB, extract din flori de Sophora Japonica, EctoinaMod de utilizare ISIS UVEBLOCK 50+ MINERAL TINTED CREAM TUB:Aplicați o cantitate suficientă de produs pe față și gât înainte de expunerea la soare. Reaplicați frecvent după înot, activități sportive sau fricțiuni. Evitați contactul cu ochii.

Acest produs ISIS UVEBLOCK 50+ MINERAL TINTED CREAM TUB, 40ML din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

48.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

IDEAL ACTIVE COLLAGEN CREMA DE ZI 30+ 50ML
Sampon tratament keratoreductor Dercos PSOlution, 200 ml, Vichy
Eurovita multivital A-Z, 42 comprimate cu eliberare prelungita
Termos pentru mancare pentru +6 luni Albastru/Verde, 335ml, Bbox
Porumb crispy invelit in ciocolata bio fara gluten, 50g, Super Fudgio
Pudra proteica cu aroma Italian Caffe Late iWhey Isolate, 900g, Genius Nutrititon
Ciorapi compresivi clasa I Rayat AM,dress cu varf - Negru, 8
Rame ochelari de vedere dama Polarizen WD1344 C3
Lotiune de corp cu levantica Bedtime Johnson's Baby, 300ml, Johnson&Johnson
chevron-right-circle