Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Slabire Rapida
  4. /
  5. Digestie sanatoasa
  6. /
  7. Lactoflorene Abdomen Plat, 10...

Lactoflorene Abdomen Plat, 10 plicuri DUOCAM

Ce este Lactoflorene?Lactoflorene® Abdomen Plat este un supliment alimentar pe bază de fermenți lactici vii cu acțiune probiotică, enzime și extracte vegetale. Tripla sa acțiune combate balonarea abdominală, stresul cotidian și digestia deficitară.Fermenții lactici vii, prin acțiunea lor probiotică, favorizează echilibrul florei intestinale.Indicații terapeuticeLactoflorene® Abdomen Plat este indicat în caz de balonare abdominală cauzată de perioade cu stres deosebit, digestie deficitară și dezechilibru al florei bacteriene intestinale.Cum functioneaza Lactoflorene?Extractele vegetale roiniță, mușețel, passiflora, ghimbir favorizează motilitatea intestinală normală și ajută la eliminarea gazelor responsabile pentru balonarea abdominală. Mușețelul și ghimbirul sprijină funcția digestivă. Mușețelul și roinița favorizează relaxarea și starea de bine mintală și reglează dispoziția. Fără gluten și fără lactoză. Cu îndulcitor.Lactoflorene abdomen plat, 10 plicuri Duocam, ajutorul tau in caz de balonareBalonarea abdominala iti poate da mari batai de cap si dureri de burta. Daca esti o persoana stresata sau ai o digestie deficitara, nu ar trebui sa te mire ca te confrunti cu aceasta problema. Solutia salvatoare este Lactoflorene abdomen plat, 10 plicuri Duocam, remediul tau eficient in caz de balonare. Suplimentul alimentar pe baza de fermenti lactici vii, cu actiune probiotica, enzime si extracte vegetale ajuta la eliminarea disconfortului.Ce contine Lactoflorene plicuriLactoflorene abdomen plat, 10 plicuri Duocam este o formula pe baza de extracte vegeteale de roinita, musetel, ghimbir si passiflora care elimina cu succes gazele intestinale. Lactoflorene se prezinta sub forma de pudra care se dizolva in apa. Consuma un plic pe zi, inainte de masa principala. Lactoflorene abdomen plat, 10 plicuri Duocam nu contine gluten si lactoza, dar are in compozitie indulcitor. Descopera pretul special online.Lactoflorene® Abdomen Plat ingrediente:LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS NCFM®; BIFIDOBACTERIUM LACTIS NH019; extract de roiniță, mușețel, Passiflora și ghimbir; maltodextrină, alfa-galactozidază și lactază.FERMENȚI LACTICIBifidobacterium lactis HN019 1 mld UFC**Lactobacillus Acidophilus NCFM® 0,10 mld UFC**Extractele vegetale Roiniță 50 mgExtract uscat din frunze de Mușețel 50 mgExtract uscat din frunze de Passiflora 50 mgExtract uscat din frunze de Ghimbirul 5 mgMaltodextrină 40 mgAlfa-galactozidază 20 mgLactază 5 mg* Unități formatoare de coloniiMod de administrare Lactoflorene® Abdomen Plat:1 plic DUOCAM® pe zi, de preferință înainte de masa principală.

Acest produs Lactoflorene Abdomen Plat, 10 plicuri DUOCAM din categoria Slabire Rapida se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

38.5 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Masca faciala purifianta cu cenusa vulcanica, 23ml, When Beauty
Servetele Balm Care, 64 bucati, Kleenex
Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH1467 P02
Rame ochelari de vedere copii Polarizen S302 C35
Apa de parfum Les Secrets Monoi 710, 50ml, Equivalenza
Sampon si gel de dus solid, 100g, La Saponaria
Apa de toaleta BonBons Miami Pop, 50ml, Malizia
Mist Gentle si Balance pentru par anti-poluare, 100ml, L'Occitane
LifeCrackers cu masline raw Bio, 90g, Lifefood
chevron-right-circle