Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Rivadouce Barbati Deodorant Spray, 125ml

Beneficii Barbati Deodorant Spray:● Eficacitate de lunga durata, protectie 24 de ore● Nu contine saruri de aluminiu.● Nu irita pielea● Nu lasa urme albe pe imbracaminte● Testat sub control dermatologic.● Parfum reconfortant, cu note lemnoase ce asigura prospetime si o stare de bine pe toata perioada zilei.● Fara parabeni, fenoxietanoliIngrediente Barbati Deodorant Spray:Formula specifica imbogatita cu un activ cu proprietati antibacteriene, asigura o protectie optima actionand asupra florei bacteriene responsabile cu degradarea sudorii, fara a bloca insa mecanismul biologic al transpiratiei.Butane, Alcohol Denat., Propane, Isobutane, Triethyl Citrate, Parfum (Fragrance), Propylene Glycol, LimoneneMod de utilizare Barbati Deodorant Spray:Pulverizati de la o distanta de 15 cm de corp.

Acest produs Rivadouce Barbati Deodorant Spray, 125ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

29.1 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Masca de par pentru volum si anti-poluare, 150ml, La Saponaria
Omega 3 Ulei de Peste 3000 mg, 90 capsule
Rame ochelari de vedere unisex Polarizen GU8804 C1
Pachet Deodorant roll-on Puissance 1 + 70% reducere la al doilea produs, 2 x 50ml, Uriage
A-DERMA CYTELIUM SPRAY 100ML
Crema intens hidratanta Dynasty, 50ml, Beauty of Joseon
Balsam natural pentru buze Soft Lips, 4.5g, Biobaza
Crema intensiva pentru remodelarea bustului Magic Boost, 145ml, VivaNatura
Sirop Tuse si Expectoratie coacaze, 100 ml, Minunino
chevron-right-circle