Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Ingrijire piele si par
  6. /
  7. Rivadouce Bebe Crema Hidratanta,...

Rivadouce Bebe Crema Hidratanta, 50 ml

Beneficii Rivadouce Bebe Crema Hidratanta:● Ingrijire zilnica, fata si corp. ● Formula fluida, hidratanta, non grasa, cu absorbtie imediata.● Catifeleaza si protejeaza pielea delicata a bebelusilor de agresiunile climatice.● Contine ingrediente naturale active: glicerina vegetala – hidratanta si extract natural de floare de lotus – catifelant.● Parfum delicat cu note de iris si floare de portocal.● Hipoalergenica, testata sub control pediatric si dermatologic. Fara parabeni, fenoxietanol, coloranti.Ingrediente Rivadouce Bebe Crema Hidratanta:Aqua (Water), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Peg-6 Stearate, Glycerin, Peg-32 Stearate, Stearic Acid, Octyldodecyl Myristate, Palmitic Acid, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Carbomer, Propylene Glycol, Tetrasodium Edta, Sodium Hydroxide, Nelumbo Nucifera Flower Extract, TocopherolMod de utilizare Rivadouce Bebe Crema Hidratanta:Se foloseste ori de cate ori este necesar, in special dupa baie sau inainte si de plimbare.

Acest produs Rivadouce Bebe Crema Hidratanta, 50 ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

21.1 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere dama Guess GU2873 091
Dus bucal cu rezervor So Wash Vortice Oral Care System
Faina de orez cu aroma de ciocolata Gourmet Rice Flour, 1000g, Weider
Rame ochelari de vedere barbati Polarizen NSV6057 C4
Jeleuri gumate felii de pizza, 80g, Damel
Biberon cu Controlul Temperaturii, First Choice Disney, 6-18luni, 300ml, NUK
SECOM TOTAL CLEANSE LYMPH 60 CAPSULE
Ialoclean spray nazal, 30ml, Farma-Derma
Crema tratament uscaciune, deshidratare si dermatite, 200 ml, Ceramol
chevron-right-circle