Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Mama si copilul
  4. /
  5. Ingrijire piele si par
  6. /
  7. Klorane Bebe Crema hidratanta...

Klorane Bebe Crema hidratanta pentru fata si corp, 40ml

Beneficii Klorane Bebe Crema hidratanta pentru fata si corp:hidratare naturala, calmeaza si protejeaza pielea fara a o usca;formula fondanta are o toleranta foarte buna asupra sugarilor si mentine supletea pielii normale sau uscate;poate fi aplicata pe fata si pe corp inca de la nastere;bogata in ingrediente naturala, crema este un adjuvant impotriva iritatiilor minore;parfum bland, relaxant.Ingrediente Klorane Bebe Crema hidratanta pentru fata si corp:WATER (AQUA), GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL (CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL), BEHENYL ALCOHOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, BENZOIC ACID, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, FRAGRANCE (PARFUM), GLYCERYL LINOLEATE, GLYCERYL LINOLENATE, GLYCERYL OLEATE, GLYCERYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL (GLYCINE SOJA OIL), ISOLEUCINE, POLYSORBATE 80, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, XANTHAN GUM.Mod de utilizare Klorane Bebe Crema hidratanta pentru fata si corp:Fara clatire. Aplica pe pielea curata, uscata.

Acest produs Klorane Bebe Crema hidratanta pentru fata si corp, 40ml din categoria Mama si copilul se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

33.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema Diabetegen, 15 ml
Dacia Plant - Merisor x 60 cpr
Fiole anti-stres Extreme, 7 fiole, Marnys
Ulei de canepa, 200ml, Solaris
Ananas deshidratat, 100g, Springmarkt
Dettol Dezinfectant gel pentru maini, 50 ml
Apa de gura micelara Multi-Effect, 500ml, Lacalut
Forcapil Fortifiant Keratine+ 60 capsule vegetale
Tentina cu flux natural, 2 bucati, Lansinoh
chevron-right-circle