Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

La Cabine Botox-Like, 1 fiola*2ml

De ce sa alegi gama La Cabine?Gama La Cabine contine fiole ambalate individual sau in pachet de 10, ce actioneaza pentru probleme specifice ale tenului. Fiecare fiola contine doza exacta de care are nevoie pielea ta. Datorita concentratiei ridicate de ingrediente active si a texturii cu absorbtie rapida, rezultatele vor fi vizibile si de durata.Netezeste si infrumuseteaza instant. Efect de umplere si reducere a ridurilor de expresie. Fiole concentrate cu efect de botox pentru un aspect relaxat. Contine beta-glucani, acid hialuronic si peptide care atenueaza ridurilor, in special pe cele de expresie. Reduce contractia musculara, pentru o piele mai neteda si intinerita. Recomandat pentru toate tipurile de piele. Se recomanda utilizarea zilnica.La Cabine Botox-Like, 1 fiola 2 ml, alegerea ideala pentru un ten intineritPielea ta isi pierde vitalitatea in timp, de aceea e bine sa actionezi inca de la primele semne ale imbatranirii. Ridurile si liniile de expresie pot fi indepartate din faza incipienta cu La Cabine Botox-Like, 1 fiola 2 ml, serul de ingrijire pe care ti-l permiti. Include in ritualul tau de infrumusetare La Cabine fiole concentrate care asigura un efect asemanator botoxului. Indrazneste sa zambesti fara grija cutelor de expresie.[article id="732"]Cum folosesti acasa La Cabine fiole Botox-LikeLa Cabine Botox-Like, 1 fiola 2 ml este alegerea inspirata pentru redarea stralucirii tenului care da semne de imbatranire. Inainte de utilizare, agita bine fiola de La Cabine botox si indeparteaza partea de sus cu ajutorul dispozitivului din pachet. Foloseste tetina pentru a turna compozitia La Cabine Botox-Like, 1 fiola 2 ml in palma. Aplica pe fata, masand usor zonele obrajilor, barbiei si din jurul buzelor. Pentru o frumusete ca de salon te poti baza pe gama La Cabine Botox-Like fiole.

Acest produs La Cabine Botox-Like, 1 fiola*2ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

4.3 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Hofigal L-Carnitin Complex x 40 capsule
Pachet Ulei de spalare Lipikar AP+, 2*400 ml, La Roche-Posay
Redupetin crema, 20 ml
Spray Gorge Junior 30ml
NUTRICOLOR NB00100 VOPSEA PAR 10.0 LIGHT BLOND 140ML
Metilcobalamina Vitamina B12 1000mcg, 30 tablete, Solgar
Amino 3000 Pro Performance, 240 capsule, GNC
Lotiune micelara hidratanta Ageless, 500ml, BeBio
Gel hidratant de noapte Skin Naturals Hyaluronic Aloe Jelly Night, 50ml, Garnier
chevron-right-circle