Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

La Cabine Pure Retinol, 10 fiole*2ml

La Cabine Pure Retinol, 10 fiole 2 ml, pentru piele ferma si protejataSoarele e benefic, dar e mai bine sa-l tii departe de pielea ta. Expunerea la razele ultraviolete produce un stres oxidativ care favorizeaza aparitia petelor si a ridurilor. Combate efectele fotoimbatranirii cu La Cabine Pure Retinol, 10 fiole 2 ml, solutia optima pentru un ten protejat. La Cabine fiole pe baza de retinol actioneaza rapid pentru recapatarea fermitatii pielii tale. Formula pe baza de retinol pur La Cabine este indicata pentru ingrijire zilnica.Cum aplici La Cabine Pure RetinolLa Cabine Pure Retinol, 10 fiole 2 ml lupta eficient cu imbatranirea prematura a tenului si corecteaza imperfectiunile. Retinolul, forma dietara a Vitaminei A, reduce semnificativ petele pigmentare prin stimularea productiei naturale de colagen si acid hialuronic. Aplica continutul unei fiole in palme si maseaza zona fetei, cu miscari blande. Foloseste La Cabine Pure Retinol, 10 fiole 2 ml dimineata sau seara pe tenul curat. Descopera oferta online.Gama La Cabine contine fiole ambalate individual sau in pachet de 10, ce actioneaza pentru probleme specifice ale tenului. Fiecare fiola contine doza exacta de care are nevoie pielea ta. Datorita concentratiei ridicate de ingrediente active si a texturii cu absorbtie rapida, rezultatele vor fi vizibile si de durata.Ajuta la ameliorarea efectului de fotoimbatranire. Piele mai ferma. Imbunatateste textura pielii.Fiole concentrate pentru ten care reduc fotoimbatranirea si imbunatatesc textura pielii. Prin incapsulare, retinolul patrunde mai adanc in straturile pielii si reduce posibilele probleme de iritare. Rezultatul este o piele intinerita si neteda.

Acest produs La Cabine Pure Retinol, 10 fiole*2ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

38.3 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sampon pentru par gras cu alge marine, 200ml, Rausch
Masca regeneratoare pentru par cu structura normal-fina Absolue Keratine, 200ml, Rene Furterer
L'Erbolario Cutie cu pliculete parfumate, 1 bucata
Balsam dupa ras cu ulei de eucalipt, 150ml, Plant Activ
Ulei de barba, 60ml, Sabio
Jucarie moale zornaitoare Crazy Animals, 1 bucata, Canpol babies
Rhodiola Rosavins 500mg, 30 capsule vegetale, Zenyth
Ochelari de soare dama Raizo ZN3681 C1
Balsam pentru par cu efect reparator Aroma Intense Repair21, 500ml, L'Occitane
chevron-right-circle