Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

La Cabine Vitamina C, 10 fiole*2ml

Gama La Cabine contine fiole ambalate individual sau in pachet de 10, ce actioneaza pentru probleme specifice ale tenului. Fiecare fiola contine doza exacta de care are nevoie pielea ta. Datorita concentratiei ridicate de ingrediente active si a texturii cu absorbtie rapida, rezultatele vor fi vizibile si de durata.Piele mai luminoasa, hidratata si tonifiata. Previne imbatranirea prematura a pielii.Fiole concentrate special concepute pentru a oferi luminozitate si hidratare pielii mixte si/sau grase. Contin vitamina C, Proteoglicani si Glicopolimeri. Datorita puterii antioxidante a vitaminei C, pielea este protejata de radicalii liberi, ajutand la intarzierea semnelor vizibile ale imbatranirii si obtinand un ton mai uniform si mai luminos al pielii. Formula non-grasa. Se recomanda utilizarea zilnica pe langa aplicarea de protectie solara.

Acest produs La Cabine Vitamina C, 10 fiole*2ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

38.3 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Tasectan 500 mg, 15 capsule
Ulei de corp si par Patchouli Lavender Vanilla, 100ml, Sabon
Guler cervical din spuma, XL, Orthomed
Pasta de dinti Lacalut Junior, +6 ani, 55 ml, Zdrovit
Defend BCAA Tropical, 390g, Grenade
Balsam buze copii, coacaze negre, Purple, 3.5g, Inuwet
Hidrolat bio anti-inflamator de salvie, 100ml, La Saponaria
Sapun cu Cold Cream, 100g, Mustela
Pensula make-up iluminator Deluxe Soft Vegan 903, 1 bucata, Cupio
chevron-right-circle