Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Creme de zi
  6. /
  7. AS-Coupe D'eclat Fiole colagen...

AS-Coupe D'eclat Fiole colagen marin 12 fiole* 1ml

Beneficii AS-Coupe D'eclat Fiole colagen marin:Dupa 25 de ani, sinteza colagenului scade progresiv odata cu inaintarea in varsta a organismului, pielea incepe sa isi piarda elasticitatea si fermitatea, favorizandu-se aparitia ridurilor. Coup D'Eclat a creat acest tratament de noapte regenerant, o cura veritabila pentru un ten redensifiat ce pare mult mai tanar.Indicații: piele matura, ridata, lipsita de elasticitate si fermitate; toate tipurile de piele.Mod de utilizare AS-Coupe D'eclat Fiole colagen marin:Seara la culcare, pe tenul curat. Aplicati pe fata, gat si decolteu, prin masaj delicat, pana la absorbtia completa. A nu se aplica pe conturul ochilor. Fara parabeni. Uz extern.Ingrediente active AS-Coupe D'eclat Fiole colagen marin:Colagen marin in concentratie mare - hidratant si anti-rid; complex peptidic - anti-rid-fermitate.

Acest produs AS-Coupe D'eclat Fiole colagen marin 12 fiole* 1ml din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

44.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Gel relaxant cu spanz 70g
Synephrine, 100 capsule, Vitabolic
Rame ochelari de vedere dama Tommy Hilfiger TH 1882 733
Banda adeziva cu suport textil, 10cmx5m, Octacare
FILLERINA 12HA DENSIFYING FILLER TRATAMENT INTENSIV GRAD 3
Baylis & Harding, Set Beauticology, Spumant de baie, gel de dus, lotiune de corp
Avene Cleanance Gel de curatare, 100ml
DVR Pharm Maslin extract forte, 60 capsule
Fond de ten Mask Fit Red Cushion 25N Mocha, 18g, Tirtir
chevron-right-circle